Klubbkväll

Ikväll är de dags för klubbkväll på MUS, jag har inte varit på nån mer än den jag va på förra året i september, det ska bli roligt! Gjorde en snabb sminkning i grönt, får se om den håller tills jag kommit fram(mina ögon har ju en tendes att börja rinna just när jag ska iväg nånstans, plus att de är lite ostadigt väder)






Hinner inte skriva vad jag använt just nu, det kommer upp senare

Neulash - 2 månader

Nu har de tydligen gått 2 månader sen jag började med Neulash, har missat några gånger, men de växer fortfarande, jag har slutat sätta på underfransarna, de har blivit superlånga! Mina övre fransar spretar lite mer än vanligt, jag hade inte borstat igenom de på bilden, och ser att några är på väg att växa ut.


Före, klicka så blir den stor


Idag, efter 2 månader



Före, 2 veckor, 1 månad och sista 2 månader, gör en stor och en klickbar, den klickbara blir superstor så ni kan se ordentligt xD Son ni ser har mina underfransar blivit superlånga.

Sista dagen i sminkutmaningen

Ååh, så skönt, sista frågan nu!! 15. Vad inspirerar dig till att testa en ny produkt, färg eller look?

Allt! Det kan vara vad som helst, iallafall färger och sånt. Saknar jag inspiration tittar jag bara på olika tumblr med smink, då får man massor med inspiration!


Exempel på en bild som jag har i min lilla mapp på datorn. Tror jag ska göra nått liknande denna nån gång :)

Nu var de slut! Va tyckte ni om de? Första gången jag gjorde nått sånt här, och troligtvis sista, de va lite segt efter 10 dagar xD

Startinlägger finns HÄR

Min sminkförvaring - 14 frågan

Nu är vi på den roligaste frågan tycker jag, iallafall tycker jag de är roligast när andra visar upp sitt smink. Dagens fråga är alltså 14. Hur förvarar du ditt smink?

Förra året så köpte jag mig ett sminkbord(de är köpt på Ikea och heter Malm), då fick allt plats i lilla lådan under, de gör de inte längre, så jag har fått köpa glas och sätta massa grejer på bordet, men de blir så trångt, plus att sen senaste elf beställningen fick inget plats längre, de va kaos på mitt bord, så jag fick en ny hurts av min mormor i för tidig födelsedagspresent, supersnällt! Idag var jag äntligen och köpte den, och oj vilken plats jag har nu, jag tog bort nästan allt ur lådan under bordet, för de är så jobbigt att man måste flytta på sig själv när man ska dra ut den. Har huuur mycket plats som helst i min nya hurts dessutom! =D


Såhär fin är min sminkhörna, älskar den <3


Nya hurtsen Alex, perfekt för smink!(finns på Ikea den med!)


Första lådan håller mina MAD pigment, plus 2 glitter där längst bak :P


I andra lådan ligger alla mina paletter, funderar dock på att låta mina 120 paletter(som jag använder mest) flytta tillbaka ner i lådan under bordet, men vi får se)


I denna lådan ligger alla mina eyedust, några av mina sonya ögonskuggor, nån MAC skugga, MUS Microshadows som jag inte depottat, MUS wonderpowder, VLD singelskuggor och några rouge.


Den här grejen köpte jag idag, superfiffig, man får ju plats med hur mkt som helst i den! Jag la allt jag hade i glas uppe på bordet förr i denna(plus lite till), läppglans, läppstift, läppennor, ögonpennor, eyeliners, glitter och ansiktsgrejer.


Sen kan man lyfta på den där grejen med alla fack, och så finns det ett stort fack under med, jättebra! Här la jag mitt strazz, ögonfransbörjare jag aldrig använder, min vita vattenfärg, lite svampar och sånt där.


Sist i min Alex(iallfall av de lådor som finns nånting i) så är mina lösögonfransar, jag hade så många att de inte längre fick plats nånstans så jag fick lägga de i en stor kartong och ha under mitt bord, men nu har de fått sig en egen låda. Dessa är de jag inte använder så ofta. Sen ser ni mitt stativ till kameran här med ^^


Detta är de som ligger i lådan under bordet nu, Handsprit, lösögonfransarna jag använder mest i vita lådan ligger eyeliner, concealer, ögonfransbörjare, sax och brynskugga. Sen är de mitt contouring puder som är Hoola från benefit, några kabukiborstar och tillsist en tvättlapp som jag har när jag snabbtvättar mina penslar(de gör jag efter varje gång jag använt de)


Såhär har jag mina penslar, en stor vas från Ikea och småsten också från Ikea, jag vill helst ha finmalen sand eller plastpärlor men jag har inte hittat de nånstans...


Ett glas för smutsiga penslar(har infört de idag iallafall, får se hur de blir med de sen xD) ett för tops och ett för mascara, kajal och primer. Bak ser ni min nya bommulsrondellhållare(också köpt på Ikea idag), innan hade jag de också i ett glas, men de gillade jag inte så mycket. Längst till höger står min brush cleanser från MAC (fast jag har hällt i de i en sprayflaska) och en flaska med vatten till min cake eyeliner.


Och sist men inte minst, här är min stora sminkbox, den fick jag när jag gick nån kurs(eller fick och fick, jag fick betala för den) där har jag allt jag har när jag sminkar andra, som foundation i alla möjliga färger, massor med rouge, ögonskuggor(de är några jag tagit därifrån som jag lagt i min hurts) och så vidare och så vidare, orkar inte visa allt i den xD

Så, de va allt! Hoppas ni gillar att kolla på folks smink lika mycket som jag xD

Startinlägget finns HÄR

Ovanlig

Idag gjorde jag en sminknig i ovanliga färger för att vara mig, iallafall den röda, de är inte ofta jag har med rött i en sminkning, de är konstigt, för jag gillar verkligen rött egentligen!






Jag har använt:
TFSI
NYX JP i Milk
Första och andra versionen av 120 paletten
MAC Orange
Elf Cream eyeliner i Black
H&M Vit kajal
Loréals 4D Mascara
Lösögonfransar från Ebay som jag pimpat själv

13 frågan

Dagens fråga i utmaningen är 13. Berätta om din hudvårdsrutin.

Usch jag är riktigt dålig med hudvårdsrutiner, de enda jag gör regelbundet är att smörja mig med en hudkräm från apoteket(Canoderm) jag har aldrig haft problem med finnar eller nått, eftersom jag har så torr hud. Jag har testat svindyra krämer(blandannat The velvet creme från MUS) men de fungerar inte på mig alls, jag måste alltid återgå till min feta kräm som luktar sjukhus.

Jag brukar iallafall tvätta bort sminket med antingen nån mousse från Oliva, eller en sån där sminkborttagning med olja i. Jag har värsta hudvårdsetet men de brukar jag inte använda på mig själv så mycket, så de blir mest till att använda när jag sminkar andra.

Blev lite flummigt svar känner jag, förlåt för de, är trött, min hjärna funkar inte riktigt xD

Startinlägget hittar ni HÄR

Tutorialen på förra sminkningen

Ja här är då äntligen tutorialen, jag kämpade för att försöka få in en låt denna gången, men de gick inte, låten(eller låtarna för jag testade flera) blev istället en halvtimme långa för de hoppade bakåt i låten hela tiden i filmprogrammet av nån anledning(de fungera bra i itunes..) Så ni får utan låt idag med xD



Dagens fråga

Ska jag vara helt ärlig så börjar jag tröttna på den här utmaningen xD Men jag ska klara det!

Frågan är 12. Vad har du alltid med dig i necessären?

Om jag ska bort alltså? Hm, dosetten(jag äter en väldans massa mediciner) och sånt där, men jag antar att de menar smink och så. Det är så olika, ibland(och oftast) så tar jag inte med mig något smink alls, men ibland släpar jag med mig hela 120 paletten och penslar och allt sånt.

Jag tror jag tar och svarar dosetten iallafall....



Allt jag släpa med mig nån gång när va nere i skåne...Eller okej, den stora paletten fick jag i julklapp när jag va där nere...men resten släpa jag med mig(de var i början av min sminkbesatthet) tror inte ens jag använde hälften när jag va där nere xD

Startinlägget hittar ni HÄR

Dagens sminkning

Här kommer dagens, hoppas ni gillar den, kommer upp tutorial på denna senare med.







Jag har använt
TFSI
NYX JP i Milk
Färger från första och andra 120 paletten
MUS Cakeeyeliner i black
H&M Vit kajal
Mascara(loreals 4D)
Depends lösögonfransar nr 8
Stenar från Ebay

Dag 11

Dagens fråga lyder 11. Hur målar du läpparna, skiljer du på vardag och fest?

Jag brukar inte måla läpparna så mycket, när jag ska ta foto på mig å brukar jag slänga på nått glans eller nått på läpparna, för annars ser de ut som jag har jättebleka läppar(jag har inte de om man kollar nära så jag vet inte vad de är xD)

Ska jag bort så kanske jag tar med mig ett läppglans, men jag glömmer nästan alltid sätta på de efter de försvunnit, så de gör inte så stor nytta :P


Nån gammal bild på mina läppar, tror jag använt läppennan sharp rose från MUS och sen Elf Hypershine Gloss i Flirt ovanpå

Startinlägget finns HÄR

Den 10:e dagen

Dagens fråga är 10. Berätta om guldkornen bland dina verktyg.

Jag har redan skrivit om mina favoritpenslar, top 10, jag kan inte välja mindre haha, HÄR hittar ni de inlägget



Startinlägget finns HÄR

Butterfly

Bestämde mig för att försöka mig på en fjärilssminkning idag, den blev hyfsat, är inte helt nöjd, ser massor med grejer jag kan ändra, så de kanske kommer en till nån gång i framtiden.




Och sminkningen på andra ögat, slarvigt gjord xD


9e dagen i utmaningen

Jag hade nästan glömt bort utmaningen idag, för jag vet inte riktigt vad jag ska svara på denna xD frågan är 9. Vilka favoriter köper du om och om igen?

Jag brukar inte ta slut på saker, inget av de jag använt dagligen(nästan iallafall) har inte tagit slut än, och jag vet inte, jag tror jag skulle testa nya saker. Mascaror köper jag ofta olika varje gång. Eller jo, en sak har jag köpt, jag köpet en extra NYX jumbopencil i Milk för nån vecka sen, när jag ändå beställde en till min tävling. Så jag får väl svara den xD


Bild från när mina NYX pennor va helt nya, de är alltså de vita jag ääälskar :)

Startinlägget finns HÄR

25 augusti

Idag ville jag göra nått riktigt färgglatt, så jag började göra en sminkning, men den blev så hemskt ful att jag tvätta bort hela och gjorde om, till en helt annan sminkning, men den blev mycket bättre, så de va ju tur xD





Tog två blixt bilder med, tycker nog de visar färgen bättre, på vissa av bilderna utan blixt ser de ut som jag använt gult med, de har jag inte. (alla små bilder är klickbara)



Jag har använt
TFSI
NYX JP i Milk
Alla färger är ifrån andra versionen av 120 paletten
Vit kajal från H&M
Cake eyeliner från MUS
Mascara
Lösgonfransar från Grimas(uppe) och kkcenterhk (under)


Kamerafrågor

Jag har fått flera frågor om vad jag har för kamera och vad jag har för inställningar när jag fotar sminket, så jag tänkte att jag gör ett eget inlägg om det.

Jag använder en Canon Eos 400D med standardobjektivet när jag tar mina sminkbilder. Jag tar alltid de vid vår franska balkong, där tycker jag det är bäst ljus. Jag brukar ha kameran på M:et och ställa vitbalansen på dagsljus och bländaren brukar jag ha nånstans mellan 1/80 och 1/400 beroende hur ljust det är ute. Ison har jag nästan alltid på 400.  Sen fotar jag oftast bara ögat, och sen beskär jag bilden så att man inte ser min näsa eller halva pannan eller så. Jag lutar också huvudet bakåt och tittar in i kameran när jag fotar, då ser man sminket bäst.

Jag gillar inte att fota med blixt så mycket, men på vintern och hösten blir jag nästan tvungen till de, för jag kan inte hålla kameran still när de är så mörkt ute, så de blir bara suddigt xD 

När jag fotar ansiktsbilder och när jag filmar tutorials, så använder jag en Canon Powershot G11, den har vridbar skärm och är en liten halvsystem(tror jag de heter?) Jag kan inte hålla uppe armen och fota mig själv långt ifrån med den stora kameran längre, den är för tung för mig xD

De var nog allt tror jag, kanske har glömt nått xD Har ni fler frågor så kan jag lägga in de i inlägget efteråt :)




8 dagen

Åttonde frågan i sminkutmaningen är 8. Gillar du eyeliners? Vilken typ kör du helst?

Oja! De är inte många av mina sminkningar som är utan eyeliner!

Jag har testat flera olika sorters, men jag går alltid tillbaka till cake eyelinern från Make up store, den har jag haft i snart 2 år och har inte använt upp hälften ännu tror jag, och då har jag använt den ofta!


Mina 3 favorit eyelinerns(jag räknar inte med glittereyeliners nu) Elfs cream eyeliner, MUS Cake eyeliner och Elfs liquid eyeliner.

Startinlägger finns HÄR

Dagens smink

Självklart var jag tvungen att testa nya paletten direkt, här är resultatet! Mitt öga ville inte riktigt vara med idag, dåligt tycker jag, därför kan sminkningen se olika ut i ögonvrån för jag fick springa och lägga på ny skugga flera gånger xD







Jag har använt
TFSI
NYX JP i Milk
Alla färger är från andra versionen av 120 paletten
Cake eyeliner black från MUS
H&M Vit kajal
Mascara
Depend lösögonfransar nr 3

7 dagen

Dagens fråga är 7. Finns det någon färg som är typiskt du när det gäller makeup?

Jag tror jag använder turkost ganska ofta, de är min favoritfärg, men annars använder jag ju flera andra färger, som ni kanske vet xD



Några av mina turkosa sminkningar, alla går och klicka på så blir de större.

Startinlägger hittar ni HÄR

Mina nya kärlek

För några veckor sen var jag inne på ebay och letade efter en ny 120 palett till min framtida bloggtävling, upptäckte att de kostade bara 13 kr st plus frakt på ca 50 kr, och de är ju superbilligt, så jag mejlade säljaren och frågade om man kunde samfrakta, och de kunde man, men de blev bara 5 kr billigare eller nått sånt, men jag bestämde mig iallafall för att köpa en 120 palett till mig med, men andra versionen. Och idag kom de, rakt i brevlådan med, de trodde jag inte! Upptäckte att de låg i ett vanligt kuvert, eller ja, kartongkuvert, och tänkte, jaa de kommer ju vara helt sönder när jag öppnar de, min palett hade ju inte gjort nått om den va lite sönder, men synd och lotta ut en trasig palett lixom. Men när jag öppna de höll jag andan, först öppna jag min och bara YAY den är hel, en skugga va pyttepytte lite sönder, men de fixade jag snabbt. Sen andra paletten, den var helt hel(alltså den jag ska lotta ut) vilken tur alltså!!

Jag trodde de skulle vara ungefär samma färger och nyanser i denna paletten, men de är det inte, några är ju samma, men långt ifrån alla, jag är så glad! Bered er på att få många färglada nya sminkningar i framtiden! ;)

Här får ni lite bilder på my love






Nya och gamla 120 paletten

Edit: Många ville veta vart jag köpte den så jag lägger in den HÄR.

Dag 6 i sminkutmaningen

Dagens fråga är 6. Berätta om några makeupfavoriter som du älskar lite extra just nu.



Här är några av mina älsklingar!

120 paletten, ååh, min favoritpalett i hela världen, jag har älskat den sen dagen jag fick hem den, snart ett år sen jag fick den <3 Jag har inte nått botten på någon skugga ännu, och då har jag ändå använt vissa färger väldigt ofta!

Mina andra älsklingar är mina glitter från Smink och perukmakaren, men de visste ni nog med. Recension på de hittar ni här

E.l.f's minerals blush i Pink, min favoritrouge just nu, perfekta rosa färgen! <3

E.l.f's nya matte lip colour i färgen Natrual, jag brukar inte gilla nude läppar, men denna är lite mer rosa än helt nude, så jag diggar denna!

Åh, jag kom på nyss att jag glömde fota min älskade NYX Jumbo eyeshadowpencil i Milk, den älskar jag med, bara så ni vet! Haha

Startinlägget hittar ni HÄR

Dagens smink

Dagens sminkning fick jag inspiration från en sminkning från Pixiwoos fanpage på fb, som nån läsare skickat in. Den var i dessa färgerna :)






Jag har använt
TFSI
NYX JP Milk
MAD UR Fine
MAD Peridot Stone
MAD Lots Of love
MAD Pizzazz
MAD New Love
MAD Electric Blue
MAD Whisper Opal
ELF Creameyeliner i Black
H&M Vit kajal
Mascara
Ardell lösögonfransar nr 116

Dag 5 i sminkutmaningen

Dagens fråga är 5. Vad använder du regelbundet för basprodukter – foundation, concealer, puder etc?

Jag använder inga basprodukter regelbundet, min hud är extremt torr, så all foundation ser bara hemsk ut på mig. Men om jag måste välja nån så tar jag väl MUS liquid foundation, den ser lite skumt ut på mig men den stramar inte så hemskt iallafall :)

Gud vilket tråkigt svar de var på denna känner jag...


Bild på min concealer palett, bara för att ha en bild som passar in xD

Startinlägget finns HÄR

Sugar skull

Jag har tänkt att försöka mig på att göra en Sugar Skull ett tag nu, idag hade jag noll inspiration, så jag bestämde mig för att göra den idag, tänkte att den är ju ganska enkel. HA, det var den inte, de va ju supersvårt att få till alla linjer tyckte jag! Ena sidan blev snyggare än den andra, men men, ni får se den iallafall! Jag försökte göra min egna version av den, för att inte göra som alla andra xD




Jag ser ju lite creepy ut i den xD

Och en närbild på ena ögat, jag har glitter på allt de blåa, det glittrar sååå fint i verkligheten, men man ser knappt de på bilden, dåligt dåligt!

Dag 4 i sminkutmaningen

Dagens fråga är 4. Vart handlar du helst dina skönhetsprodukter?

Jag handlar mest på nätet, tex på Ebay, E.L.F och MAD minerals. På ebay köper jag oftast smågrejer, tex min favoritbas, NYX Jumbopencil, Nagelgrejer och paletter. ELF har ju de mesta superbilligt, men jag brukar köpa läppgrejer, kajal och rouge där. Och på MAD köper jag ju mina älskade pigment, det är faktiskt det enda jag testat därifrån, men de har ju massor med andra saker med, som foundation och sånt, men de har jag inte testat.

Om jag inte handlar på nätet blir det oftast från Make up store, jag älskar deras ögonskuggor! Åhlens brukar jag köpa lösögonfransar på, jag är medlem i deras klubb så ibland får jag hem kuponger där jag får 20 % rabatt på valfri skönhetsprodukt, då brukar jag antingen köpa en ny mascara eller lösögonfransar.


Bild på några av mina älskade MAD mineralspigment <3

Startinlägget hittar ni HÄR

Dagens

Här kommer dagens halvt misslyckade sminkning, fick inga bra bilder alls...den såg bara ful ut på alla bilder. Jag bytte lösögonfransar 3 gånger med, haha, ingen passa bra alls!








Jag har använt
TFSI
NYX JP i Milk
Alla färger är ifrån 120 paletten
Black cream eyeliner från ELF
Glitter från smink och perukmakaren
Mascara
Lösögonfransar FUN från Ardell

Dag 3 i sminkutmaningen

Tredje frågan i sminkutmaningen är

3. Vilken är din favoritlook kvällstid?

Precis som på andra frågan så har jag ingen favoritlook här heller, kör helt enkelt på vad jag känner för. Men för några år sen så brukade jag alltid ha nån sotning i olika färger om jag skulle gå ut, så de får ni får lite bilder på supergamla sotningar!





Och så här kunde jag se ut när jag skulle ut, här har jag en turkos sotning.

Startinlägget är HÄR

Dag 2 i sminkutmaningen

Andra frågan i sminkutmaningen är:

2. Vilken är din favoritlook dagtid?

Svaret är att jag har ingen favoritlook dagtid, jag skiljer inte så mycket på dagtid och kvällstid, utan tar sminkningen jag vill ha på kvällen på dagen istället xD Men om jag tex skulle jobba skulle jag nog bara ta lite eyeliner och contoura kinderna lite som mest.

Tyvärr har jag nog inga bilder på en sån sminkning, då jag tycker de är sjukt tråkigt och inte lönt att fota, så ni får en annan bild på hur jag skulle kunna vara sminkad om jobbet jag haft tillåtit de(nu har jag ju inget jobb så jag kan sminka mig hur jag vill)



Startinlägget är HÄR

Katy Perrys Grammy sminkning

Igår var de en som skickade en bild på Katy Perrys sminkning på min bilddagbok, för hon gillade den, hon tyckte typ att de påminde om mina sminkningar eller nått. Jag bestämde mig iallafall för att göra hennes sminkning, för jag tyckte den var fin! Första gången jag återskapar en kändis-sminkning.







Hennes sminkning
(klicka så blir den större)

Jag har använt
TFSI
NYX JP i Milk
Lila och grön från 120 paletten
VLD Eyedust gold
Lila glitter från Perukmakaren
MUS Twinkle eyeshadow Aloe
Cream eyeliner i black från ELF
Mascara från Loreal
Depend lösögonfransar nr 4

På läpparna har jag läppstiftet Sheer Bliss från Sonya och MAD pigmentet Wedding i mitten.

Va tycker ni? Jag tyckte de blev ganska fint!

Utan smink

Ja, första frågan i kortare sminkutmaningen är:
1. Hur känner du dig utan makeup?

Svaret är, jag känner mig som vanligt, så länge jag inte ser mig själv på bild, då tycker jag att jag ser konstig ut. Jag brukar nästan aldrig ha smink när jag går utanför dörren, för nästan alla gånger jag har de så rinner mina ögon och då förstörs sminket. Plus att jag gillar att gnugga mig i ögonen och sådär :P Men som sagt, på bild ser jag konstig ut xD


Nyduschad med ofixat hår och inget smink!

Startinlägget hittar ni HÄR

En lite kortare sminkutmaning

Ni som läser andra skönhetsbloggar vet säkert att de gått en sminkutmaning på flera bloggar, där man ska svara på en fråga varje dag i en månad. Jag tycker den var aldeles för lång för att jag skulle kunna klara det, så därför har jag inte hängt på den. Lipgloss bitch har nu fixat ihop en hälften så lång lista, så nu känns de mer okej att vara med, så jag hänger med på den istället!

Här är alla frågor

15 punkter ska bloggas upp i tur och ordning:

1. Hur känner du dig utan makeup?

2. Vilken är din favoritlook dagtid?

3. Vilken är din favoritlook kvällstid?

4. Vart handlar du helst dina skönhetsprodukter?

5. Vad använder du regelbundet för basprodukter – foundation, concealer, puder etc?

6. Berätta om några makeupfavoriter som du älskar lite extra just nu.

7. Finns det någon färg som är typiskt du när det gäller makeup?

8. Gillar du eyeliners? Vilken typ kör du helst?

9. Vilka favoriter köper du om och om igen?

10. Berätta om guldkornen bland dina verktyg.

11. Hur målar du läpparna, skiljer du på vardag och fest?

12. Vad har du alltid med dig i necessären?

13. Berätta om din hudvårdsrutin.

14. Hur förvarar du ditt smink?

15. Vad inspirerar dig till att testa en ny produkt, färg eller look?

 

Första svaret kommer upp snart! =)

Tutorialen på Rosablå

Här är tutorialen!

Tycker ni de gör något att de inte är någon musik? Ni kan ju alltid lyssna på er egen musik lixom xD


Rosablå

Ïdag har jag gjort en till tutorial till er, på ännu en gammal sminkning, inte så gammal ändå, från september förra året. Jag tyckte faktiskt orginalet är finare, har inte varit på topp i sminket de senaste dagarna tycker jag...








Orginalsminkningen, ni kan klicka på bilderna så blir de större.

Jag har använt(på sminkningen idag):
TFSI
NYX JP i Milk
Alla skuggor är från 120 paletten
Vit Kajal från H&M
Cream Eyeliner i svart från ELF
Mascara från Maybelline
Vit aquacolour från Grimas
Stenar från Ebay
Lösögonfransar nr 2 från Depend

Tutorialen kommer upp snart!

15 augusti

Gjorde en ganska enkel sminkning idag med, den blev ganska fin tyckte jag! Låter bilderna tala för sig själv.







Jag har använt min vanliga bas, MAD Wedding, MUS Aquarius, Sonya Charcoal, Sonya Whipped Cream, ELF cream eyeliner Black, Mascara och Depend lösögonfransar nr 4. Strazzet är från Ebay och MUS (den regnbågsfärgade stenen tillhör strazzet bubblegum)

Tutorialen på Bitter

Här är tutorialen!


Bitter

Eftersom så många verka gilla min bittersminkning jag gjorde i Mars eller när det var, så har jag gjort om den idag, och spelat in en tutorial, då jag fått önskemål att göra en tutorial på nått enkelt. Här är först bilderna, som vanligt







Jag har använt min vanliga bas, MAC Bitter, MUS Eclipse och Muffin, Cake eyeliner också från MUS, Vit kajal från H&M och Mascara

På läpparna har jag Max Factors lip stain i sån tuschpenna nr 7 och läppstiftet First Kiss från MUS

Lite mer smink..

Jag hade orken att göra en till sminkning idag. Eftersom den första sminkningen inte blev som jag ville så gjorde jag ett nytt försök. Denna gången blev det lite bättre iallafall. Sminkningen är inspirerad utav DENNA sminkningen.






Jag har använt min vanliga bas, blåturkos i skimrig och i matt och neonorange från 120 paletten. MAC Chrome Yellow och Orange. MUS Cake eyeliner i svart. French Vanilla från Sonya och lösögonfransar nr 8 från Depend

Dagens

Idag har jag gjort två sminkningar, gjorde först en, som jag inte blev nöjd med, och sen bestämde jag mig för att göra en önskning jag fått istället. Har dock foto på den andra, så de kanske kommer upp nån annan dag, vem vet?

Önskningen fick jag när jag gjort den där vit turkosa jag gjorde i juli, fast med rosa istället för turkost. Så de fick de bli :) Jag orkade inte sätta på lösögonfransar, så de är mina naturliga idag, de har blivit ännu längre tror jag! :D





Haha, här ser man mer min frisyr än sminkningen xD Men jag fick verkligen inga bra bilder där man såg sminket bra.

Jag har använt, min vanliga bas, Sonya Whipped cream, 2 olika rosa från 120 paletten, Cake eyeliner från MUS i svart, Mascara(den där false lashes eller vad den heter från Maybelline, fet rosa tub med turkosa detaljer tror jag) och svart kajal från Sonya.


Fråga till er

Hej hej! Jag har en fråga till alla er fina som följer min blogg! Eller, egentligen två! Jag har fått så många nya bevakare den senaste månaden, så jag undrar först, vilka är alla? Och vad är de som gör min blogg intressant? :D Och sen, vad vill ni se mer/mindre av? Jag funderar på att skriva mer recensioner, men alltså, jag är ju inte så himla bra på de, plus att jag har inte råd att köpa nya grejer så ofta xD Och jag kan inte jämnföra med så himla mycket :P

Men så ja, vilka är ni(ålder, intressen, har ni nån blogg själv, vad gillar ni med min blogg, känner ni mig?) och vad vill ni ser mer av på min blogg? :)


Dagens

Hej! Idag mår inte mina ögon så bra, de är en aning svullna(men jag känner inte att de är de), meen jag gjorde ändå en sminkning, de kanske inte är så bra, men men xD Jag blev dock inte så nöjd med denna sminkningen =/






Jag har använt min vanliga bas, rosa, neonrosa, neonorange, mörkgrön, limegrön och mörkturkos från 120 paletten. Muffin från MUS, Elf cream eyeliner i black, vit eyeliner från H&M och Ardell lösögonfransar nr 116 :) Och ja juste, glittret med, de är de korallfärgade glittret från Smink och perukmakaren.

Tutorialen på sotningen

Här är tutorialen, nu ska jag gå och vila lite xD


Whisper Opal

Idag har jag varit hos doktorn, och såklart åskade massor medans jag var där(och gick dit, och gick hem) jag som gillar åska, missade ju såklart de mesta för jag va hos doktorn xD Men när jag kom hem, så spelade jag in en tutorial till er. Först på en sotning, och sen la jag Whisper Opal över för lite färg :)






Tutorialen kommer snart upp :)

Edit: Lägger in vad jag använt här med, eftersom inte alla orkar kolla på tutorialen xD TFSI, ELF Cream eyeliner i Black, Sonya Charcoal, Brungrå från 120 paletten, Sonya Whipped Cream och Whisper opal från MAD. Och så mascara då.

Dagens lek

Igår tittade jag runt på youtube, som vanligt, hittade Denna videon, och bestämde mig för att testa göra en cutcrease som finns med i den videon. De var sjuukt svårt, jag är inte helt nöjd, jag måste öva mer på de. Men ni får många bilder nu, vad tycker ni om de egentligen? Blir de för mycket bilder eller gillar ni många bilder? :P







Sen bestämde jag mig för att jag skulle skvätta lite vita prickar över den, för och se hur de blev, de blev ganska coolt :)



Jag har använt min vanliga bas, en svart kajal för att göra strecken med, alla färger är från 120 paletten. Cream eyeliner i svart från Elf, vit eyeliner från H&M, lösögonfrasnar från Depend, nr 2 tror jag. Och den vita färgen jag skvätte med på sista bilderna är Grimas vita vattenfärg :)

Påfågel

Idag satt jag och kollade igenom gamla bilder, så hittade jag en gammal sminkning, jag gjort efter temat påfågel, den blev totalt misslyckad, så den får ni inte se xD men iallafall, jag bestämde mig för att försöka göra en ny tolkning på den. Egentligen är jag så trött att det snurrar i huvudet(alltså på riktigt, de snurrar jättemycket) så jag tänkte, jag börjar göra, och blir de inte alls bra så skiter jag i det. Men de gick hyfsat iallafall! Jag försökte rita en påfågelfjäder om ni inte ser det xD Ögonsminkningen är egentligen bara ihopslängd lite fort, så den blev inte så bra.









Jag har ingen direkt koll på vad jag använt tyvärr, MAD pigmenten Cats eye och taxi vet jag iallafall, och 120 paletten. Och mina glitter, i ljusblå, mörkblå och grön :P

Vad tycker ni då? För en gångs skull är den typ snyggare på bild än i verkligheten xD

MAD Minerals Whisper kollektion

Varje gång jag använt någon MAD whisper pigment i en sminkning har jag fått så mycket frågor om den, så nu gör jag ett helt inlägg om MAD minerals Whisper kollektion, eller iallafall de pigmenten jag har, jag fattas 2 stycken, Whisper copper och whisper red, det ska jag köpa nästa gång jag beställer från MAD ^^

Whisper pigmenten är då pigment, som ser vita ut i burken, men när man lägger den på en mörk bas, så blir den lysande i den färg den heter. På en vit bas, så skrimrar den mest i den färgen den heter. Jag älskar att använda dessa när jag gör svarta sotningar, för lite färg lixom :)

Ni får flera bilder idag igen, i olika ljus och vinklar, så ni kan se färgerna bäst :)


Jag har bara sample-size(heter de så?) på de, som alla mina MAD minerals pigment, men de räcker läääänge, för man behöver bara pyttepytte lite :) Här ser ni att de ser vita ut, med lite skimmer i olika färger. Från vänster till höger: Whisper Gold, Whisper Orange, Whisper Opal, Whisper Mint, Whisper Blue och Whisper Mint.



Här är alla pigmenten först på HTL Platina från MUS(vitskimrig) sen en svart ögonskugga, från vänster till höger: Whisper Gold, Whisper Orange, Whisper Opal, Whisper Blue, Whisper Mint och Whisper Green. Detta är i direkt solljus.


I skugga


Med blixt


Sminkningar jag använt pigmenten i, Whisper Green, Blue och Mint :) På vanliga sontingar.

Intresserade av att köpa? :D Direktlänk till kollektionen finns HÄR. MAD minerals har andra mineralgrejer med(typ foundations och eyeliner och en massa annat), och massor med andra pigment, HÄR är hemsidan :) Sample size på pigmenten kostar ca 14 kr just nu, jäättebilligt :D




Tutorialen på Idag

Nu har jag sovit några timmar(när jag skrev förra inlägget va jag så trött att jag trodde jag skulle somna framför datorn xD) så nu har jag haft orken att fixa ihop tutorialen, de kom inget ljud denna gången, för jag orkade inte sitta och klistra in en låt om och om igen xD Ni kan lyssna på er egen musik istället :)


Idag

Idag har jag spelat in en tutorial till er, först tänkte jag göra en med mina nya glitter, sen började jag med de, och de blev inte bra, plus att de regnar ute och då kommer knappt glittret synas på bild, så jag gjorde en sminkning utan glitter.






Jag har använt min vanliga bas, färger från 120 paletten(blåturkos, rosa, mörkturkos, grön och ljusgrön) Boy Toy från TF, Muffin från MUS, Cream eyeliner från Elf, strazz från ebay och lösögonfransar från Ardell, kommer som sagt tutorial så kolla på den :)

Smink och Perukmakarens glitter - Recension

Ni ville se mer bilder på mina glitters, så idag har jag fixat det, jag skulle egentligen gått och kollat på Prideparaden idag, men min dumma sjukdom satte stopp för de, jag är sååå trött, så om jag skriver lite osammanhängande så beror det på det xD Jag älskar dessa glittrena, de är så finmalda och glittrar så fint! Planerar att åka dit och köpa minst 2 glitter till som de inte hade när jag var där senast, för de var slut :P

Alla mina glitter från Smink och Perukmakaren, de kostar 30 kr styck och man får 7 gram i varje burk. Smink och perukmakaren finns på söder i sthlm, tror även de kanske finns i gbg och i malmö, men inte hundra på det!

Alla duochroma glitter ligger på dessa färgerna, i samma ordning hela tiden, plus bara glitteret, utan någon bas alls(förutom glitterlimmet då). Kommer komma flera bilder på samma glitter i olika vinklar, så man ska se alla färger på bästa sätt. De små bilderna på hela armen är med blixt, de stora är utan blixt i dagsljus.


Det första glitter jag köpte därifrån är det gula, det glittrar i blandannat grönt och lite orange med tycker jag. Jag glömde lägga på det gula för sig själv så ni får en liten klickbar bild på bara den xD



Korallrosa glitter med gult och grönt glitter i, möjligtvis liite orange här med.



Ljusblått glitter med gult och grönt glitter här med, lägger man de över turkost blir det det turkost glitter typ :P



Mörkrosa glitter med blålila duochrome, så fiiint!




Ljuslila glitter, behövs inte alls mycket för att göra de täckande


Skogsgrönt glitter, ingen av bilderna visar riktigt den rätta färgen, det är med klargrönt, julgransgrönt typ! Inte lika täckande som den lila och blåa, men går säkert att göra, man behöver väl bara använda lite mer glitter antar jag :P

Blått glitter, inte för ljust och inte för mörkt, behövs inte mycket här heller för att göra det täckande

Pentrolfärgat glitter, på swatchen är färgen inte alls rätt, på burkbilden är det rätt färg, inte heller lika täckande som den lila och blåa.

 

Phuu, de var alla, det tog låång tid att fixa denna recensionen xD Vad tycker ni då? Är ni sugen på att köpa nån speciell färg? :)


Elf beställning igen

Förra veckan(tror jag det var) så hade Elf 50 % på allt i sin webshop igen, det hade fått in de mesta de hade slut på förra gången, såå de råkade bli så att jag la en beställning till, med 2 andra. Totalt blev hela beställningen på typ 350 kr efter rabatten(700 kr nått innan xD) och de jag beställde blev väl ungefär 250 :)


Allt, även de som inte är mitt, råkade även få med en concealer palett som ingen beställt, och den finns inte med på kvittot, så jag tackar och bockar och lägger den i min framtida tävlings vinstpott!


Allt mitt :)
Från vänster till höger längst uppifrån: Studio Eyeshadow C-brush, Nagellacken: Coral, Fluorescent Pink(som inte alls är som jag trodde!), Gum Pink, Dark Navy och Matte topcoat. Mineral blush Pink,
Studio Conditioning Lip Balm Spf 15 Mellow melon(luktar sååå gott, typ kokos!) Tinted Moisuriser Spf 20 Sand(aningen för mörk för mig :S) 2 In 1 Conditioning Gloss Golden, Plumping lipglaze Peach Passion, Studio Matte Lip Colour Coral och Natrual, Hypershine Lip Gloss Bubblegum och Blossom, Luscious Liquid Lipstick Rasberry, Minty Lip gloss New York City(ser rosa ut på deras hemsida, ser röd ut i verkligheten xD), Lip Gloss Wands (x12) och sist men inte minst, Cream eyeliner black (med pensel)

Något ni vill se närmare på? :)


Sminkat Suz

Idag är Suz här, jag sminka henne(i brist på annat att göra xD) jag har sminkat henne 2 gånger innan, HÄR och HÄR. Jag fick fria händer idag med :)








Idag

Idag ska jag luncha med en kompis som jag inte träffat sen jag fyllde år förra året i oktober! Jag ville leka lite med mitt nya glitter igen, så jag gjorde en "snabb" sminkning med det :)







Jag har använt min vanliga bas, rosa, blå och lila från 120 paletten, den mörkrosa glittret från Smink och perukmakaren, med blått glitter i sig över hela locket över den rosa och blå skuggan, sonya whipped cream som highlighter, cream eyeliner i black från Elf, lösögonfransar från kryolan där uppe och där nere är från kkcenterhk :P

Lek med nya glittret

Jag va tvungen att leka med nya glittret idag, såklart. Så de blev en till omgjord gammal sminkning som jag gjorde våren 2009 då jag var ännu mer nybörjare xD Jag har använt de ljusblåa glittret som jag visade i förra inlägget, på en turkos bas, då blir de turkost glitter! Åh de är så fint i verkligheten, jag behöver väl inte nämna att de inte alls är lika fint på bild xD





Jag har använt min vanliga bas, sen VLD aqua(underbar färg!) MUS Aquarius och Lovely linnea. MAD Cutie pie, sonya whipped cream som hightlighter, ljusblå glitter från Smink och perukmakaren. ELF cream eyeliner black, mascara och grimas lösögonfransar :)

På läpparna har jag ELFs nya matte lipcolour i natrual :P


Hitta två versioner av den, första är från 200904 och andra är från 200908 :P


Glitter från smink och perukmakaren

Igår var jag på smink och perukmakaren och köpte en massa nytt glitter, det blev 7 burkar till, så nu har jag sammanlagt 8 st, det fanns 2 till färger som jag ville ha, men de va slut, så jag får åka dit nån annan gång och köpa de :) Glittret kostar 30 kr st och man får 7 gram :)


Utan blixt, de är inte helt korrekt färger, de gröna är grön grön, typ som den där gröna glittereyelinern som fanns på Make up store innan, sputnik tror jag den hette :P

Med blixt, syns inte alls hur fina det är, den ljusblåa högst upp har grönt och vitt glitter i sig, och den ljusrosa har guldglitter i sig, och den rosa har blått glitter i sig :)

Jag kan visa hur alla glittrer ser ut på olika baser i ett annat inlägg om ni vill se de? :)

Omgjord gammal sminkning

Jag har länge tänkt göra om någon gammal sminkning, alltså, från när jag var nybörjare, men aldrig blivit färdig till det. Men idag satt jag och kollade på gamla sminkningar, och hittade en gul, grön och rosa, orginalsminkningen kan ni hitta HÄR, men den är inte så snygg xD Så jag gjorde om den, först tänkte jag göra den likadan, fast bättre, sen spåra det ut lite och den blev inte alls likadan xD haha, och de är lite olika nyanskillnader på bilderna kanske, men solen kom och gick när jag fotade, så vissa blev lite mörkare så de har jag försökt ljusa upp lite :P









Orginalsminkningen XD Hahahaha, usch!

Jag har använt min vanliga bas, gul och olika rosa ur 120 paletten, Eclipse från MUS, Bitter från MAC, Whisper Opal från MAD, cakeeyeliner från MUS och lösögonfransar från ELF

Glitter-regnbåge

Fått önskemål om att göra en glitteregnbåge, och igår när jag kollade runt på youtube, så hittade jag söta petriludes glitter-regnbågstutorial, så jag bestämde mig för att ta inspiration från den :) Och som vanligt, så ville inte solen komma fram när jag fotade, så glittret syns knappt, sorry för det :(




Jag har använt min vanliga bas, färgerna gul, orange, röd, lila, rosa, vit, blå och grön från 120 paletten. Jag har använt HOT makeups glitterlim för att fästa glittret med, och VLD Disco glittereyeliner med. Gula glittret är från smink och perukmakaren, de ligger över en gul skugga och en orange skugga, röda glittret är från HOT makeup. De blå glittret är en glittereyeliner som heter Turquoise glitter från VLD, de gröna glittret är MUS twinkle eyeshadow i Aloe. Cakeeyeliner från MUS och lösögonfransar från Kryolan, de står B4 på förpackningen :P


Sminkningar i Juli

Nu är de augusti, det betyder att då kommer alla mina julisminkningar upp, det är ganska många denna månaden :D



Vilken är eran favorit? Min är lava sminkningen och den vitturkosa tror jag :P haha,svårt att välja xD