Idag

Idag har jag spelat in en tutorial till er, först tänkte jag göra en med mina nya glitter, sen började jag med de, och de blev inte bra, plus att de regnar ute och då kommer knappt glittret synas på bild, så jag gjorde en sminkning utan glitter.


Jag har använt min vanliga bas, färger från 120 paletten(blåturkos, rosa, mörkturkos, grön och ljusgrön) Boy Toy från TF, Muffin från MUS, Cream eyeliner från Elf, strazz från ebay och lösögonfransar från Ardell, kommer som sagt tutorial så kolla på den :)

Kommentarer

Postat av: ida

hejhej, skulle inte du kunna visa hur du får till lösögonfransarna så bra? Jag brukar ha problem med att få dom in mot ögonfransarna så det blir lixom ett glapp.Och vad använder du för lim? :)

2011-08-07 16:49:17
URL: http://cocccie.blogg.se/
Postat av: Matilda/Sminklådan

Ida: Jag sätter på fransarna i videon, de man inte ser är hur länge jag låter limmet torka, men de är ca 30 sek, jag har övat mycket på att få de så nära fransraden som möjligt.Jag använder Duo franslim :)

2011-08-07 19:21:01
URL: http://sminkladan.blogg.se/
Postat av: ida

sv; okej! vars kan man få tag i det? För limmen som följer med ögonfransarna funkar oftast inte så bra och vill inte köpa dyra ögonfransar bara för att limmet är dåligt. Då är det bättre med dyrare lim men billigare ögonfransar ;)

2011-08-07 20:57:57
URL: http://cocccie.blogg.se/
Postat av: Matilda/Sminklådan

Ida: De finns på kicks och åhlens, jag använder de vita som blir genomskinligt, de är de med blå text, INTE den med röd text :P kostar ca 99 kr :P

2011-08-07 21:02:15
URL: http://sminkladan.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback