Tutorial på Sista Juni

Här är tutorialen, hoppas ni gillar den, även om så många inte kollar på den :P haha


Sista Juni

Ojoj, vad jag kämpat med denna sminkningen, jag tänkte spela in medans jag sminka mig, så jag gjorde ena ögat först som vanligt, men jag visste inte riktigt hur jag skulle ha de, jag ville ha glitter, men hade inget glitter i rätt färg, så jag tog en glittereyeliner å öste på på hela locket, hahaha, sen klumpa de sig, och blev jättefult! Så då fick jag tvätta bort allt på rörliga locket, och lägga på nytt, då tog jag mitt gula glitter, de blev ganska bra iallafall :) Sen när jag filma blev minneskortet fullt, men jag hade ett till, så jag fick springa och leta upp det xD hahaha, jaja, det blev bra tillslut iallafall :D Kommer upp tutorial på denna lite senare :)






Jag har använt min vanliga bas till ögonen, och sen 120 paletten, knallorange, knallrosa, limegrön, turkos och lila, sen Aquarius från MUS med, och Wedding från MAD minerals. Kommer ju tutoral, så då ser ni mer noga :)

Bundle Monster

Idag kom jag hem från skåne :D Jag hade fått paket nu när jag var borta, beställde ett paket med massa Bundle Monster plattor, de är typ samma som Konad, fast billigare, 25 st plattor med 6 motiv på varje för ca 150 kr tror jag de var :D Sen fick jag köpa en "stämpel" från konad med, på ebay, för ca 50 kr :)

Jag testade de idag, de är svårt tycker jag, som inte är van :P Har inga special lack heller, så jag fick testa mig fram vilka som funka av de jag har hemma. Det fick bli blått med komönster på naglarna idag :)


Ser de lite dåligt :(


Midsommar sminkning

Denna sminkningen hade jag på midsommar, tyvärr är de inte speciellt bra bilder eftersom jag bara har min lilla kamera med mig i skåne. Och jag har ny frisyr! Klippte mig förra veckan, och gjorde slingor :) Vad tycker ni?







Och föresten, på dessa bilderna har jag inga lösögonfransar :P

Blå

Hoppas ni hade en trevlig midsommar igår! "Dagens" sminkning är blå :) Förlåt för att jag skriver så lite, är ju somsagt i skåne, och har inte så mkt att skriva xD kommer hem på tisdag! :D


Lila

Denna sminkningen gjorde jag dagen innan jag åkte, en lila sminkning :) Jag gör ju inte lila sminkningar så ofta :P Men jag blev inte så nöjd med den tyvärr :(




Jordgubb

Jag gjorde en lite jordgubbstema förra veckan, här är den! :) Har inte tid å skriva så mycket, har varit i ullared idag å shoppar massor ^^ Så nu är jag typ dödstrött(körde dit, va där i 3 h, å körde hem)








19 Juni

Här är sminkningen jag har att visa idag, gjorde en nästan likadan precis när jag fått min älskade 120 palett :)





Tutorial på Lemur

Här är tutorialen på lemursminkningnen


Lemur

Idag åker jag till skåne :D yaay! Stannar där i en och en halv vecka, men jag har gjort sminkningar i förväg, som kommer komma upp ungefär varannan dag här på bloggen! :) Först får ni denna, eftersom de kommer tutorial på den med. Jag gjorde en lemur sminkning förra året, sen tyckte jag den va så rolig att göra så jag gjorde om den, och filmade samtdigt, vet inte riktigt när man ska ha den, men kanske på halloween, eller maskerad eller något xD




14 Juni

Idag har jag lekt lite med färger igen, och glitter! Jag gillar mitt nya glitter! Måste köpa fler :P När jag skulle fota så var de såklart mulet ute, så bilderna blev halvbra och glittret syns typ inte, plus att jag ser som vanligt orange ut i ansiktet på bilderna av nån konstig anledning när de är mulet ute :S

Jag älskar läppfärgen! Det är Max factors sån tuschpenna(lip stain) i nr 7 och sen MUS läppstift first kiss ovanpå :D
Alla ögonskuggor är från 120 paletten, Lösögonfrasnarna uppe är från Kryolan, lösögonfransarna nere är från Kkcenterhk(de jag fick häromdagen, ituklippta) :)






Gulgrön

Igår gjorde jag denna sminkningen, jag ska ju åka till skåne på fredag, så jag har förberett lite sminkningar så de inte blir tomt på bloggen, så jag gjorde 3 sminkningar igår, och 2 idag, och funderar på om jag ska göra några imorgon med...Men idag får ni se denna, en av de jag gjorde igår alltså :P Jag gillar inte färgerna så mycket, men iallafall :) Tyvärr blev de inga superbra bilder...




Mina nagellack

Häromdagen fick jag hem lite nagellhjul, så jag har suttit i helgen och målat alla mina nagellack :) Tänkte ni skulle få se alla :)



Alla hjul :)


1: Viva La Diva nr 17
2: Depend  Nr 210
3:Make Up Store Judith
4:Depend Nr ?(har skavts bort, någon som vet nr? Förra årets sommarkollektion tror jag)
5: Viva La Diva nr 18
6: Depend Nr 236
7: Depend Nr 054
8: Kubiss Nr 64
9: Isadora 703 Pentrol Posh
10: Depend Nr 247
11: Make Up Store Dolly
12: Depend Nr 232


20: Depend Ridgefiller
1: Make Up Store Sandra
2: Depend Nr 28
3: Vevay Fashion
4: Make Up Store Monica
5: Viva La Diva Nr 35
6: Depend Nr 244
7: Pieces Accessories Candy Dandy
8: Depend Nr ?(Nr skavts bort, De är deras flakelack, med rosa bas, nån som vet vilket nr det är?)
9: Depend Nr 161
10: Claudia Another Pink
11: Lovie Art Nail Nr 4
12: HM Red Nail
13: Kiss Nail Art Paint PA04 Red
14: Depend Nr 19
15: Viva La Diva Nr 10
16: Make up Store Julia
17: Colour Club Wild At Heart
18: Depend Nr 205
19: Depend Nr 58

1: Depend Nr 31
2: Claudia Nr 137 White Tip
3: Nail Art "pen" Vit
4: Kiss Nail Art Paint PA10 Silver Glitter
5: Make Up Store Silver Rain
6: Lovie Nail Polish Nr 121
7: Pieces Accessories Silver Flame
8: Pieces Accessories Bubbling Crystals
9: Make Up Store Linnea
10: Isadora Spellbound Black
11: Hello kitty Nail polish (HM) Black
12: Nail art "pen" Svart

Elli pelli plutt

Igår fick jag äran att sminka min bästaste bästaste bästa vän, Ellinor. Hon skulle på studentfest, och hade en rosa klänning, så jag matchade den, och gjorde om den där sminkningen jag gjorde tutorial på för några veckor sen. Sen testade jag mina värme rullar på henne med, de fungerar inte så superbra på mig, jag har för långt hår, och jag kan inte rulla i de på mig själv xD Och de blev fint :D


Före


I mitten :P


Efter :D (innan läpparna)


Sen satte hon upp de, och jag fixa läpparna :)


Fransar fransar å fransar

Titta vad jag fick hem häromdagen, massor med ögonfransar! Jag älskar lösögonfransar! Fast jag tror jag börjar få för många xD Fast äh, vad säger jag, man kan ju aldrig ha för mycket lösögonfransar, eller? ;)




Första går och och köpa HÄR Ser nog ganska fejk ut ;) andra finns HÄR, dessa har jag testat, i min förra sminkning, de va inte så svåra att sätta på, men ganska obekväma :P haha


Dessa två ser ganska naturliga ut, testade båda på min bästa vän igår, men hon har superlånga fransar, så första syntes inte ens på henne, men de andra paret syntes och blev jättefint! (kommer bilder sen, när jag fått de av henne) Första går och köpa HÄR och andra HÄR

Omgjord

Bestämde mig för att göra om en gammal sminkning, som jag gjorde i slutet av februari tror jag, fick så himla dåliga bilder på den, och sen ville jag testa mitt nya glitter och mina nya fransar :D Jag gjorde om den lite, den gamla hade ju inge glitter, och jag la till lite rosa under ögat :) Det blev ganska bra! Fast jag passar inte så bra i dessa stoora fransarna, mina ögon är för små..Och som vanligt va glittret mkt finare i verkligheten!










Smink och perukmakaren

Idag åkte jag till smink och perukmakaren för att köpa lite glitter, de kostar bara 30 kr per burk där, och de har kosmetiskt glitter(antar iallfall att de är kosmetiskt, stod inget om att man inte får använda de runt ögonen iallafall, som de står på tex MUS glitter)

De hade massvis med glitter, men jag köpte bara ett gult, för det har jag inget som är :) Sen blev de ett par lösögonfransar, och en pytteliten sneställd pensel :)

Penslarna är sjukt billiga där med, denna lilla jag köpte kosta 29 kr :D


TurkosLila

Idag ville jag göra en enkel sminkning, eller ja, inget avancerat iallafall, så de blev en blåturkos och lila :) En fin combo!








Och en bonusbild på mig och en förvånad Candy xD


Jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar om en ögonskuggspalett hos MakeupbySylle!

HÄR
finns tävlingen :D

Bloggsvar!

Nu har jag bloggsvar, så har ni en fråga till mig är de bara att klicka på knappen till höger som heter "våga fråga, blogresponse"

De går självklart att mejla mig med, då får ni klicka på kontakta mig till höger, under min profilbild :)


Sminkningar i Maj

Här kommmer alla sminkningar jag gjorde i maj, blev ganska många denna månaden faktiskt :D




Vilken är er favorit? :)