Lots of love

Hej! Igår frågade jag min sambo vilja färger jag skulle använda i min sminkning igår, då svarade han grön, gul och lila. Men igår gjorde jag ju True blood sminkningen istället, så idag fick de bli hans färgval :) De var ganska svårt att få de att gå ihop bra, fick inga riktigt bra bilder heller tyvärr, de är mycket starkare färger IRL :)







Jag har använt(till ögonen)
TFSI
MUS HTL Platina
MAD Lots of love
MAD Pizzazz
MAD Taxi
MUS Muffin
HM Vit kajal
MUS Cake eyeliner Black
Maybelline Mascara
Depend lösögonfransar(glömt nr)
Sonya Birch

True Blood

Hej! Idag släpptes True blood flaskorna på daglivs, jag har gått och "dreglat" efter en sån flaska sen jag såg att den skulle komma. Jag är ett då ett stort fan av true blood, om ni inte förstod det, så jag var där vi halv 1 och köpte en flaska, för 99 kr, svindyrt! Men de kanske tar slut snabbt, vad vet jag, de är bara en begränsad upplaga så när de tar slut så är det slut. Bara för jag fick en flaska gjorde jag en True blood inspirerad sminkning idag :)






Jag med min Tru Blood <3

Extreme makeover!

Hej! Ikväll har jag sminkat Hanna(ovanligt va?) jag fick helt fria händer, förutom att hon ville ha nått med färg. Så de blev dehär!


Före och efter!




Tyvärr svullnade hennes ena öga upp pga allergi när jag sminkat halva hennes öga typ :(
Jag skulle satt på lösfrallor med eftersom hennes öga rann såpass mycket så strunta vi i de.


Lila

Hej! Här kommer dagens sminkning, har bara använt 3 olika ögonskuggor till denna :)






Jag har använt
TFSI
Svart vattenfast kajal
Sonya Charcoal
MAD Pizzaz
Sonya Glacier Ice
Maybelline Mascara
Sonya birch

Hanna :)

Hej! Igår var de midsommar, jag och patrik var bjuda på middag hos Hannas mormor, vi kom dit vid 1, å vi åt och vi åt och vi åt..vi kom därifrån vid 5...hon hade nog behållt oss längre om hon kunnat :P Sen åkte vi hem till oss med lite folk, å jag sminkade Hanna lite snabbt, egentligen skulle jag göra en färgglad sminkning, men eftersom de blev så sent hos hennes mormor å vi hade lite bråttom så blev de en neutral :)




Jag har börjat bli bra på att göra eyeliner på andra människor nu :D Eller vad tycker ni?

Rooosa

Hej! Idag bestämde jag mig för att göra en cutcrease och att använda mina nya strazz stenar. Så det blev en rosa till lila sminkning med cutcrease :)








Alltså jag måste köpa mig en ny svart ögonskugga, den jag har nu blir inte så svart jag vill ha den...

Lille mor, lille mor, lille söta mora...

Eller något sånt går den väl? Jag har som sagt haft min mamma på besök sen i söndes, idag åker hon hem, ganska tråkigt tycker jag...iallfall, igår sminkade jag henne, hon behövde en bild till sin nya hemsida eller vad de var.

Här är före och efterbilder utan glasögon



Och en glasögonbild jag råkade få med när jag la in bilder från hennes kamera igår


Forever/ sonya

Igårkväll var jag på "kurs" på forever, där jag utbildade mig under 2 dagar till make up artist förra året, tyvärr har jag inte gjort sista provet än så jag är inte diplomerad make up artist än(fast jag tycker de är väldigt mkt fuskmake up artist, 2 dagar lixom, jag lärde mig ingenting ;)) Iallfall, de hade lite säljträning och sånt, jag som var otroligt trött då min mamma varit uppe i sthlm sen i söndes och vi har varit på olika saker varje dag, och jag är fortfarande sjuk satt och gäspade varranann minut första 1, 5 h...sen drack jag kaffe och då gick det bättre!

Iallfall, sonya heter då märket jag är utbildad för, de är ett sminkmärke forever gjort. De hade fått nytt mineralpuder, som vi fick med oss hem gratis! :) Sen hade de även lotto, och jag vann en foundation(som inte var min färg men iallfall) och en liten gullig puderborste!

Detta känns som de blev ett väldigt svamligt inlägg, jag är som sagt sjukt trött, men jag hoppas ni förstår iallfall xD

Här kommer bilder på de jag fick :)


Mineral foundation/puder färg natural


Foundation i sin fina förpackning och lilla väska, färg rose beige tror jag


Puderborsten stängd

Och öppnad! :)

Suz igen :D

Hej! Idag har jag varit på skansen halva dagen, det var vääldigt lite folk där :D De flesta var nog och kollade på bröllopet :)

Nu är Hanna, Suz och lilla Axel här, jag fick sminka suz hur jag ville idag, och såhär blev det!


Före!






Efter :D Jag har bara gjort ögonen :)



Angelika och Kirra

Hej! Ikväll har jag haft besök av Angelika och Kirra, de ville bli sminkade av mig, och de blev de :)

Först ut var Kirra, tyvärr har jag ingen före bild men hon ville ha 50 tal, alltså eyeliner å röda läppar!

Fast hon var inte alls säker på de där med röda läppar men jag tyckte hon passa bra i det iallfall :D


Bara ögonen, jag fick öva på att göra eyeliner :D

Sen var de Angelikas tur, hon ville ha nått rosa, jätterosa! Här är före och efter!




Och en närbild på ögonen :)

Åska

Hej! Just nu åskar det! Så mysigt!! De började när jag satt å sminkade mig, tyvärr gjorde de att jag fick jättedåligt ljus, men men :P Dagens blev grön skimrig :)

Föresten, jag var på MUS idag, och frågade om strazzet, de skulle vara exakt 40 i, så hon la i typ 7 extra till mig :) Jag gillar MUS :D







Haha jag såg nyss att jag glömt ta bort strecket jag råkade göra med mascaran under ögonbrynet xD

I verkligheten är den inet lika röd alls :S

Make up store

Hej! Idag började dagen jättedåligt, men den slutar nog ganska bra :)

Iallfall, idag var jag i stan för att köpa strazzet bubblegum från MUS, jag har suktat efter det hur länge som helst, så jag köpte det och passade på att bli medlem med, i make up stores club. Det skulle kostat hundra, men sen babbla hon nått om att la jag till 85 kr så fick jag en tvål och en ansiktsmask med, för de hade nått erbjudande, jag fattade inte riktigt, för allt gick totalt på 195, varav strazzet på 110....


Jag fick en tidning, en spa tvål som luktar lemongrass eller nått, en tvålhållare, en mudmask plus 20 % rabatt(tror jag det var) på alla spa produkter om jag ville köpa det och medlemskortet, sen strazzet såklart


Strazzet, som jag faktist är väldigt besviken på, jag fick EN stor regnbågsfärgad sten, resten var rosa, okej jag fick några minimini små regnbågsfärgade med, och sen fick jag bara 34 st stenar, de står att man ska få 40, tror ni man kan gå tillbaka och byta? Jag har ju inte använt de eller nått...

Tvåfärgade läppar

Hej! Idag testade jag på de där med tvåfärgade läppar, röda och rosa...på ansiktsbilden ser de tyvärr mer ut som jag bara har röd läppenna och rosa läppstift, men de är faktiskt blandade egentligen :P







Jag passar inte alls i läpptsift, eller vad tycker ni?

Och föresten, i bakgrunden ser ni vårat otroligt fina gula kök xD

Gult och Svart

Hej! Igår kom jag hem från skåne, har varit där över helgen, min gamla klass tog studenten, de var roligt att träffa de igen :)

Iallfall, innan jag åkte såg jag en skitsnygg tutorial som Delyria gjort, jag har gjort en liknande för länge sen men denna var klart snyggare, så jag bestämde mig för att göra den när jag kom hem...Youtubetutorialen finns HÄR








Ni får en halv ansiktsbild med, jag har ingen foundation eller nått sånt på mig, jag är så fräknig!

De små bilderna är klickbara

Jag kollade inte på hennes video undertiden jag gjorde de och jag hade inte alls de produkter hon använde, så jag impoviserade mest, men jag tyckte det blev ganska bra iallfall, hennes är ju klart snyggare men de är de ju alltid ;)


Hanna

Hej! Idag hade jag Hanna och bob på besök(hanna är här väldigt ofta :D) Hanna ville bli sminkad, bob med, men henne hann vi inte med :(

Iallfall, Hanna har typ aldrig smink, men jag gjorde ändå lite färg på henne..lite lila :)



Före och efter! :D Fast man ser inte de lila..



Här ser man att de är lite lila iallfall, jag vågade ju inte göra för mycket ;)

Suz

Hej hopp! Idag hade jag besök av Hanna och Suz, vi åt jordgubbar med glass! Mums!

Sen sminkade jag Suz, jag har inte sminkat någon annan på ganska länge, men de gick bra iallfall! Jag tyckte iallfall de blev bra, och hon verkade nöjd :) Ni får före och efter bilder


Före, hon hade bara lite mascara på sig :)


Efter, tyvärr lite lite suddig, men ni ser ju helheten :)

Nå? Vad tycker ni?

Nationaldagen

Idag gjorde jag en sverigesminkning, just för att de är svergies nationaldag, jag är ingen sån som firar den men iallfall :)





Limmet till fransarna hade inte torkat helt, de är därför de ser lite grått ut :P

Aprikosfärgade naglar

Hej, igår var de dags att lacka om naglna igen(eller egentligen för typ en vecka sen men jag har helt enkelt inte haft ork) och jag tog såkalrt de sista vld minilacken jag köpte för några veckor sen. De ljusorange nr 15.



Detta lacket var ganska lätt att måla med, behövdes bara 2 lager för att bli jämt och fint :)


Sen målade jag ringfingret med depends nr 156, ett rosatonat flakelack, det blev så fint, tyvärr syns de inte alls hur fint de är på bild...

Boy Toy

Hej! Just nu sitter jag och väntar på min kompis som ska komma hit och titta på film med mig :) Vi ska se Hachiko, det ser jag fram emot! Det är ju en Akita i den filmen, min familj har två shibor som ser likadana ut bara mindre ;)

Iallfall, idag kände jag för att sminka mig med en skugga jag nästan aldrig använder, just för den är rosa, jag har sällan rosa ögonskugga...




Mitt högerögonlock är så sjukt torrt, de ser hemskt ut :(


Jag har använt
Ögon
TFSI
MUS HTL Platina
TF Boy Toy
MAD New love
MAD Tanzanite
TF Skinny Dip
MUS Brown Sugar
MUS cake eyeliner Black
Mascara
Sonya Birch

Kinder
MAD Desert moon
MUS blush Frozen Daiquri
Sonya blush nature

Läppar
Nått random gloss :P