Min sminkförvaring - 14 frågan

Nu är vi på den roligaste frågan tycker jag, iallafall tycker jag de är roligast när andra visar upp sitt smink. Dagens fråga är alltså 14. Hur förvarar du ditt smink?

Förra året så köpte jag mig ett sminkbord(de är köpt på Ikea och heter Malm), då fick allt plats i lilla lådan under, de gör de inte längre, så jag har fått köpa glas och sätta massa grejer på bordet, men de blir så trångt, plus att sen senaste elf beställningen fick inget plats längre, de va kaos på mitt bord, så jag fick en ny hurts av min mormor i för tidig födelsedagspresent, supersnällt! Idag var jag äntligen och köpte den, och oj vilken plats jag har nu, jag tog bort nästan allt ur lådan under bordet, för de är så jobbigt att man måste flytta på sig själv när man ska dra ut den. Har huuur mycket plats som helst i min nya hurts dessutom! =D


Såhär fin är min sminkhörna, älskar den <3


Nya hurtsen Alex, perfekt för smink!(finns på Ikea den med!)


Första lådan håller mina MAD pigment, plus 2 glitter där längst bak :P


I andra lådan ligger alla mina paletter, funderar dock på att låta mina 120 paletter(som jag använder mest) flytta tillbaka ner i lådan under bordet, men vi får se)


I denna lådan ligger alla mina eyedust, några av mina sonya ögonskuggor, nån MAC skugga, MUS Microshadows som jag inte depottat, MUS wonderpowder, VLD singelskuggor och några rouge.


Den här grejen köpte jag idag, superfiffig, man får ju plats med hur mkt som helst i den! Jag la allt jag hade i glas uppe på bordet förr i denna(plus lite till), läppglans, läppstift, läppennor, ögonpennor, eyeliners, glitter och ansiktsgrejer.


Sen kan man lyfta på den där grejen med alla fack, och så finns det ett stort fack under med, jättebra! Här la jag mitt strazz, ögonfransbörjare jag aldrig använder, min vita vattenfärg, lite svampar och sånt där.


Sist i min Alex(iallfall av de lådor som finns nånting i) så är mina lösögonfransar, jag hade så många att de inte längre fick plats nånstans så jag fick lägga de i en stor kartong och ha under mitt bord, men nu har de fått sig en egen låda. Dessa är de jag inte använder så ofta. Sen ser ni mitt stativ till kameran här med ^^


Detta är de som ligger i lådan under bordet nu, Handsprit, lösögonfransarna jag använder mest i vita lådan ligger eyeliner, concealer, ögonfransbörjare, sax och brynskugga. Sen är de mitt contouring puder som är Hoola från benefit, några kabukiborstar och tillsist en tvättlapp som jag har när jag snabbtvättar mina penslar(de gör jag efter varje gång jag använt de)


Såhär har jag mina penslar, en stor vas från Ikea och småsten också från Ikea, jag vill helst ha finmalen sand eller plastpärlor men jag har inte hittat de nånstans...


Ett glas för smutsiga penslar(har infört de idag iallafall, får se hur de blir med de sen xD) ett för tops och ett för mascara, kajal och primer. Bak ser ni min nya bommulsrondellhållare(också köpt på Ikea idag), innan hade jag de också i ett glas, men de gillade jag inte så mycket. Längst till höger står min brush cleanser från MAC (fast jag har hällt i de i en sprayflaska) och en flaska med vatten till min cake eyeliner.


Och sist men inte minst, här är min stora sminkbox, den fick jag när jag gick nån kurs(eller fick och fick, jag fick betala för den) där har jag allt jag har när jag sminkar andra, som foundation i alla möjliga färger, massor med rouge, ögonskuggor(de är några jag tagit därifrån som jag lagt i min hurts) och så vidare och så vidare, orkar inte visa allt i den xD

Så, de va allt! Hoppas ni gillar att kolla på folks smink lika mycket som jag xD

Startinlägget finns HÄR

Kommentarer

Postat av: Isabella

Vad heter insatsen som du har läppglansen och sånt i? :)

Postat av: Matilda/Sminklådan

Isabella: Oj de glömde jag ju skriva, den heter Godmorgon! :D

2011-08-30 21:19:55
URL: http://sminkladan.blogg.se/
Postat av: linn

vart har du köpt den där vita du har MAD pigmenten i? :)

2011-08-31 14:05:02
Postat av: Alva Asp - Skönhet & Makeup

Vad snyggt du har det!!

2011-08-31 15:20:36
URL: http://alvaasp.se
Postat av: Matilda/Sminklådan

Linn, de är köpt på ikea för typ 3 år sen, de finns inte kvar där tror jag =/



Alva asp: Tack! Haha, tror dock inte de håller sig så snyggt så länge till,, av nån konstig anledning blir det alltid stökigt runt där jag är ;)

2011-08-31 15:33:26
URL: http://sminkladan.blogg.se/
Postat av: Anna

kan vi inte få se vad som är i smink boxen?

2011-08-31 17:22:39
Postat av: Sandra

JÄVLAR vad grejer du har :O

2011-09-01 19:39:02
URL: http://rockgrodan.com
Postat av: Linn

Hejhej! Älskar din blogg!

En fråga angående dina sminkborstar.. Tvättar du av dem efter varje gång du användt dem, eller gnuggar du av färgen efter varje gång?



Ha det bäst! :)

2011-09-02 23:54:01
URL: http://busigalimpan.blogg.se/
Postat av: LINDSHE

Shit va mkt smink du har! :D



Stööört... :D



Förtom sista lådan som du fick, har du betalat för allt annat i den vita lådan?



kram

2011-09-04 10:18:47
URL: http://lindshe.blogg.se/
Postat av: Tezzilicious - Bloggen om Foto & Skönhet

Vad heter insatsen som du har läppglansen och sånt i? :) var finns den att köpa? Pris? ^^,



i sminkbordet från ikea ingick spegeln då? ^^ XD Vad heter det`?

2011-09-04 11:16:59
URL: http://tezzilicious.blogg.se/
Postat av: Matilda/Sminklådan

Anna: Jo nån gång kanske :P



Sandra, äsh, de är inte så mycket :P



Linn: Jag snabbtvätar de med MAC brush cleaner varje gång jag använt de, eller nästan iallafall, om jag ska byta färg när jag sminkar mig och inte har nån sida kvar på penseln som är utan färg så gnuggar jag bara av färgen lite på min tvättlapp :)



Lindshe: Va? Jag har betalat allt mitt smink själv, utom en palett och lite lösögonfransar som jag fått skickade till mig, hur fick du till att jag fått de? xD



Tezzilicious: De skrev jag väl några kommentarer upp? Godmorgon heter den, kostade väl 149 eller nått, på ikea.,



Nej spegeln ingick inte, vet inte vad spegeln hette men borded heter MALM toalettbord(står ju i inlägget? xD)

2011-09-04 12:41:30
URL: http://sminkladan.blogg.se/
Postat av: johanna

hej ! vad heter saken som du har dina lampor i ?

2011-11-28 13:32:32
Postat av: johanna

Hej ! Vad heter den där saken som du har lamporna i ?

2011-11-28 13:38:25
URL: http://johhaannaa.bloggplatsen.se
Postat av: Ida

Hej! Jag håller på att utbilda mig till make up artist, dock på gymnasium! Och undrar, vet du vars den där sminkboxen köptes ifrån? Med smink så du kan sminka andra? :) Tacksam för svar och lämna gärna en kommentar i min blogg eller skicka mail när du svarat på frågan! Uppskattas! Älskar din blogg förresten! :)

2011-12-23 15:40:02
URL: http://idaperssson.blogg.se/
Postat av: Anna T

Woooow! Som en dröm typ :D!

Ser ut som i en affär!

Har själv inte alls någon bra förvaring för mitt smink.

Ha en superfin jul :D!

2011-12-23 16:53:43
URL: http://annatjernstroms.blogg.se/
Postat av: katarina

Vad fint :)

Kan du dra ut lådan på sminkbordet helt? Jag har ett sånt sminkbord som du och jag kan inte dra ut det så jag kommer åt där bak.. Dåligt!:)

2012-01-08 00:36:41
URL: http://kattaz.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback