Läppar

Jag kände för att göra en sminkning efter Hanna åkt hem, men jag är så trött, så jag hade verkligen inte orken att göra en, så jag gjorde en läppsminkning istället. Inspirationen kom från den där sminkbilden på ett par läppar som är lila och gula, som har funnits i herrans massa år, ni har säkert sett den nånstans xD jag har tyvärr inte den så jag kan inte visa :P

Först gjorde jag utan läppglans, sen la jag på läppglans iallafall, och då försvann lite av färgerna tyvärr :(


Utan gloss


Med gloss

Jag har använt pigment från MAD minerals, Pizzaz(lila) Hot stuff(rosa) och Taxi(gul) Glosset är nåt random ljusljusrosagenomskinligt från HM :P Och ja juste, som bas använde jag ett vitgenomskinligt läppstift från Sonya, tror det heter Hologram

Sminkat Hanna igen!

Vi har haft hanna på besök sen igårkväll, och idag gjorde jag en sminkning på henne, jag fick beställa själv hur jag ville göra så jag gjorde en färgglad på henne :) Sen fixade jag hennes hår med, hon var och klippte sig förra veckan :)





Och juste, jag har använt min vanliga bas(till ögonen då) sen färger från 120 paletten, glitter från smink och perukmakaren och för att fästa det har jag använt glittereyeliner Disco från VLD. Cakeeyeliner från MUS och lösögonfransar från ebay :)

Vit-turkos

Denna sminkningen tänkte jag göra för några dagar sen, men de blev en annan då. Så jag gjorde den idag, tyckte den blev rätt fin! Jag älskar turkos!! Ni får massor med bilder idag :P

Tyvärr ville mina ögon inte bli sminkade idag, så de rinner bort nu(och de syns liite på bilderna med) :( Blö








Jag har använt min vanliga bas, Sonya Whipped cream(vit) MUS Aquarius(blåturkos) och MAD UR fine(grönturkos). Cake eyeliner från MUS och lösögonfransar från Ardell, Fun tror jag de hette, de hade glitter på sig förr iaf xD



Dagens

Dubbelt upp med smink idag, för här kommer dagens sminkning. Jag kände för att använda mina halvt bortglömda Make up store skuggor, jag använder nästan aldrig de längre, sen jag fick hem 120 paletten, det är ju lite synd, för det är ju faktiskt ganska fina! :)









Jag har använt, min vanliga ögonbas(TFSI och NYX JP Milk), M/S Nox, M/S Eclipse, M/S Lovely Linnea, M/S Aquarius, M/S Across, M/S Muffin, liiite M/S Colibri, på vattenlinjen M/S Elf, E/D Sight och E/D Next. Sen Cake eyeliner, och lösögonfransar från Depend. Strazzet är från Ebay.
På kinderna har jag Frozen daiquiri också från Make up store, och på läpparna Watermelon gloss spf 15 från Elf :P

Igår

Igår firade jag och min sambo 6 år tillsammans och 1 år som förlovade, detta var sminkningen jag hade då :) Vi hade tänkt åka ut i skärgården, men det blev inte, för vi trodde de skulle va dåligt väder(vilket det inte blev men då var det för sent att åka xD) Så vi gick mest runt i stan :) Sen åt vi på en resturang vi ätit på varje år när vi haft års dag(utom första året :P) det var gott, jag gick nog upp ett kg bara igår xD

Ja juste, sminkningen var det ju, jag fixade mitt hår igår med, det blev fint :D







Jag har först gjort en vanlig sotning med lite brungrått i globlinjen, sen lagt MAD whisper green på inre delen av locket och suddat utåt :)

En månad med Neulash

Ja då har de tydligen gått en hel månad sen jag började med Neulash. Jag ser stor skillnad, alltså, det blev bättre än jag trott. Jag hoppas dock de fortsätter växa, haha xD

Jag kommer fortsätta lägga ut bilder varannan vecka, tills jag börjar märka att de inte växer längre :P


Före

2 veckor


Idag, 4 veckor! :D


1 vecka, 2 veckor och 4 veckor


Före, 2 veckor och 4 veckor :D ser ni vilken skillnad? :D *happy*


Vill ni läsa mer om Neulash, eller köpa det så kolla deras hemsida www.neulash.se

My little pony?

När jag visade denna sminkningen för min bästis så sa hon, oj jag tänkte på my little pony, så den får heta de xD

Idag har jag använt neulash en månad med, så det kommer upp bildern snart, på hur de ser ut idag, utan smink. Skitstor skillnad! :D:D






Sorry att jag är lite röd i ögat, jag råkade få eyeliner i de xD


Tutorialen på Lavaläpparna

Här är tutorialen på läpparna, haha, jag använder musik från Tangled, så får se hur länge de får vara kvar, skulle mest se ifall de gick och ladda upp med musik jag tagit från youtube(har nån som grej som fixar ner de till mp3)


25 juli

Här kommer dagens sminkning, som jag faktist gick ut med! Haha, hur ofta händer de, jag stressgjorde den imorse, skulle träffa Hanna i stan. Bilderna blev inte superbra, men men



Tutorialen på Lava sminkningen

Här kommer tutorialen på lava sminkningen, den blev inte hälften så bra som orginalet, och allt gick fel när jag gjorde den xD Mitt ena öga rann och rann och förstörde hela sminkningen på ena ögat. Och "blocken" blev inte tillräckligt stora xD meeen, ni fattar ju grejen iallafall :)  Kommer nog tutorial på läpparna med, om ni vill se? :)


24 juli

Hej! Idag blev det en enkel sminkning, för jag ska göra en tutorial på lava sminkningen snart(fått flera önskemål om det), men jag ville ändå göra en ny sminkning till er :) Så det blev en grön och blåturkos. Och vet ni, mina fransar har blivit superlånga nu! Jag har inga lösögonfransar på mig idag, så får ni se :D De har blivit så långa att jag börjat störa mig lite(men bara lite) på de när jag sminkar mig xD






Jag har använt färger från 120 paletten :P

Lava

Undertiden jag gjorde HP temat så fick jag en önskning om att göra en Lava-sminkning. Jag har funderat sen dess hur jag skulle göra den. Igår kom jag på en grund idé och idag gjorde jag den. Jag blev nöjd! Trodde inte alls jag kunde få den att bli så bra utan ett neonorange pigment tillexempel. Och mina läppar är jag nog nöjdast med, trots de är lite snea xD Ni får massor med bilder!!










Vad tycker ni? :)

Tutorialen på Glitter solnedgång

Här kommer tutorialen, Youtube strulade så jag fick ladda upp den 2 gånger -.-
Här kan ni iallafall se att de inte ser alls lika flammigt ut som på bilderna, och att de glittrar massor! :) Denna är också uppsnabbad, och de kommer alla mina sminkvideos vara från och med nu, om ni inte har något emot det? :)


Glitter solnedgång

Förlåt att det inte kommit nån sminkning på ett tag, har inte haft orken sen i söndags. Men idag gjorde jag en, kände för att göra nått med glitter, och jag frågade på min Fanpage ( Som ni borde gilla föresten! Klicka på ordet så kommer ni dit) om de hade några färgförslag, fick förslaget solnedgång, så jag gjorde det, helt i glitter, sjukt svårt, för man kan inte sudda ihop glitter så bra, och de går inte att sudda ut det ordentligt heller :P Men jag lyckades hyfsat, men tyvärr är de grått och regn här, så bilderna blev dåliga, eller, sminket ser helt flammigt ut på närbilderna :(  Det är det inte i verkligheten! Jag spelade in när jag gjorde denna sminkningen med, så det kommer upp en tutorial senare! :)





Vattenmelon

Jag gjorde nya naglar idag, eller, de gör jag ofta, men idag blev de lite söta iallafall vattenmelonnaglar :) De va skitsvårt att måla ju, jag tänkte använda akrylfärg, men sen kom jag på att mina färger ligger i förådet, så jag orkade inte gå ner och hämta de, och jag har ingen ordentlig grön, så de fick bli turkosgrön tipp xD




Harry Potter - Ravenclaw

Här kommer en sminkning jag vet att de är flera som väntat på, Ravenclaw! I ravenclaw hamnar de elever som är intelligenta och är bra på att lära sig. Färgerna är blått och brons, och djuret är en örn.

Jag var så sjuuukt stressad när jag gjorde denna sminkningen, så jag har mest koncentrerat mig på örnvingen, som inte blev helt hundra den heller, men den duger för mig iallafall. Jag har inte så mycket tid och skriva, så jag här får ni bilderna!







Det var alla elevhem de, vilken sminkning är eran favorit, och vilket elevhem är "tillhör" ni? :)

Harry Potter - Slytherin

Näst sista elevhemmet är Slytherin, där hamnar de som är ambitiösa och listiga. Färgerna är silver och grönt och djuret är orm.

Jag målade en orm, den blev inte så snygg xD Haha, men vet ni hur svårt det var att måla där? Min arm gjorde skitont och min pensel va för tjock för att måla så tunna linjer med :P  Men men, här är sminkningen iallafall.







Harry Potter - Gryffindor

Idag har jag gjort min andra elevhems-sminkning, Gryffindor. I gryffindor hamnar de som är modiga. Gryffindors färger är rött och guld, och djuret är ett lejon. Jag ville få med lejonet lite, så jag försökte efterlikna ett lejons man, tyvärr ser min sminkning ut som en eldsminkning xD Jag blev inte nöjd med denna sminkningen alls, men ni får såklart se den iallafall :)





Harry Potter - Hufflepuff

Jag har funderat på att göra ett harry potter tema ett tag nu, men aldrig blivit färdig till att göra det, jag vill göra sminkningar som inte är så lika de jag redan sett, från andras Harry Potter teman. Men igår lovade jag min sambos syster att jag skulle göra det iallafall. Så, eftersom jag ska gå och se sista HP filmen ikväll, så tänkte jag göra mitt favorithem, Hufflepuff. Eleverna i Hufflepuff är inte så smarta, men väldigt lojala mot varandra(har jag för mig iallafall, länge sen jag läste böckerna) Deras färger är gul och svart, och djuret är en grävling. Gjorde sminkningen i svart och gult, såklart, och sen la jag till lite vit eyeliner mellan den svarta, för att få in grävlingen lite med ;)









Tutorialen på förra sminkning

Här kommer äntligen tutorialen, jag skulle lagt upp den innan, men sen somnade jag i soffan :P den går lite fort, har snabbat upp den, hoppas inte det gör något. Jag orkade verkligen inte sitta och klippa sönder den idag. Fast ni kanske gillar den såhär bättre? Ni får säga vad ni gillar bäst :)




12 Juli

Frågade på min FB fanpage för några dagar sen vad jag skulle sminka mig i för färger, fick en massa förslag, och en av de var brons och turkost. Men sen brukar jag vilja ha fler färger än bara två, så jag la till 2 färger till, grön och lila. Tyvärr gav jag bort min enda riktigt bronsiga ögonskugga för några månader sen till Hanna, så jag tog bronsglitter istället :) Skulle lagt mer glitter längre ner mot ögonvrån med, men men, de är lätt och va efterklok :P Har gjort tutorial på denna med, men de kommer nog inte upp förrens imorgon, ska in till stan och hjälpa Hanna med smink till Harry Potter premiären(hon jobbar på bio, antar det är nån smygvisning idag :P)





2 veckor med neulash

Nu har jag använt Neulash i 2 veckor, märkte redan efter några dagar att mina underfransar blivit längre. Jag tog bilderna igår, utom den från sidan, den är tagen idag, för jag kunde inte få några bra bilder själv :P Man ser inte så mycket änsålänge, men de står att de ska ta en månad innan man ser de.


Före

Efter 2 veckor


Före och efter 2 veckor här med. Här ner man lite på underfransarna speciellt, de har blivit längre, och jag tycker att mina fransar har blivit tjockare.


Första är efter en vecka(glömde ta en sån här bild före), och andra är efter 2.

Sparkle sparkle

Här är dagens sminkning, den glittrar! Jag gillar ju glitter! Mina ögon gillade dock inte att få smink idag, så de rinner nu :( Fick inga superbra bilder, de va lite för mörka, så jag försökte ljusa upp de lite i photoshop :P







Först gjorde jag läpparna neutrala, men sen tycker jag att jag ser så hemsk ut i de, så jag la på lite färg sen xD



Jag kommer inte ihåg allt jag använt, jag har använt lite av varje, glittret är iallafall från panduro, som man egentligen inte får använda runt ögonen, men de skiter jag i xD


Naglarna

Lite mer naglar nu då, dessa är de jag haft de senaste dagarna :)



HM U must have this som bas, stämplat med svart lack utan namn(de är sån där med en liten penna och en tunn tunn pensel i) och i fläckarna är det Isadoras Pentrol posh

ELF's Lilac som bas, och stämplat med Color club Wild at heart(som ni ser har mitt sechevite börjat göra så att lacken drar sig tillbaka på tippen :( )

Pastell

Dagens sminkning går i lite pastelliga färger, jag tyckte den blev ganska bra faktiskt! Nu får många bilder i olika ljus för solen kom och gick medans jag fotade. Vad tycker ni? :)











Jag har använt min vanliga bas, sen ljusrosa, ljusgul, ljuslila, turkos och turkosljusgrön(hur man nu ska beskriva den färgen xD) från 120 paletten, sen som highlighter på brynbenet har jag först en vit ögonskugga från Sonya och sen MAD Whisper opal, och under ögat har jag lite MAD New love :) Lösögonfransarna är från depend nr 8 tror jag(inte helt hundra) Strazzer är från Ebay

Ni har väl inte glömt att gilla min Fanpage på Facebook? Där kan ni fråga saker och önska sminkningar, plus att jag skriver när jag gjort klar en sminkning och vilken färg den blev i(om ni vill veta de alltså :P) Så jag tycker ni ska gilla den! :) klicka HÄR!

Gunmetal

Fick önskemål om att ni ville se eyelinern jag köpte från Elf i en EOTD, så jag passade på att göra de igår samtidigt som jag swatchade rougen med, glömde dock skriva de i de inlägget xD Men här är bättre bilder, har inget förutom gunmetal cream eyelinern, som är applicerad med den medföljande penseln, och min vanliga mascara :)

Jag tyckte det var jättesvårt att använda den lilla lilla medföljade snedställda penseln, den va så kort, och jag fick ont i handen av att försöka måla snyggt. Men annars är eyeliner krämig och glider på jättelätt :D


Swatches på E.L.F rouge

Fick önskemål att visa hur mina nya rouge från Elf ser ut på, så jag tänkte jag swatchar alla mina elf rouge, jag har för tillfället 4 st, alla från studio-linjen. Tyvärr tycker jag att de ser ungefär likadana ut på xD jag hade ingen aning om att de skulle vara SÅ lika varandra när jag köpte de :P




Tickled pink och Candid coral(lite mer shrimmrig i verkligheten)


Fuchsia fusion(glittrig) och Pink passion


Utmaning

Jag blev utmanad av Tyrannika att fylla i detta frågeformulär, så de har jag gjort nu ^^

Beauty tag - 15 frågor.

1. Vilken är din nuvarande favoritfoundation?
Jag använder ju nästan aldrig foundation, men den jag använder nu och enda jag märkt jag kan använda utan att de stramar i ansiktet är Make up stores liquid foundation

2. Favoritconcealer?
Har ingen concealer, funderar dock på att köpa en från mac sen nån dag när jag får pengar :P

3.  Din åsikt om lösögonfransar?

Well, om ni inte visste de redan, så äälskar jag det ;)

4. Slänger du din maskara  efter tre månader?
Neej, jag gillar när de börjar bli några månader och inte är så där hemskt kladdiga xD Slänger de när de är slut eller börjar luka konstigt :P

5. Vilken är din favoritmaskara?
Har inte testat så himla många, men den jag köpt flera gånger är Maybelline define a lash volume waterproof

6. Vilken är din mest älskade "muliti task"produkt?
Hmm, jag vet inte om detta räknas som de, men jag säger NYX jumbopencil i Milk

7. Använder du någon primer?
Ja, too faced shadow insurance

8. Favvomärke rent generellt på makeup?
Make up store tror jag, de har bra grejer!

9. Vad är namnet på din favoritögonskugga just nu?
Aquarius från Make up store tror jag, jag älskar ju turkost :D

10. Favvoläppstift?

Har inte så många, men jag får väl säga First kiss från Make up store

11. Favvoläppglans?
Har inget, slänger bara på nått som passar för stunden xD

12. Favvoblush?
Nått från Elf tror jag, har inte så många rouge heller :P

13. Nämn tre favoriter inom billigare "drugstore"make up-saker?
NYX jumbopencil Milk, 120 paletten och MAD minerals pigment :P

14. Nämn tre favoriter inom dyrare "high end"make up-saker?

Jag vet inte riktigt vad som räknas som dyrare, men MAC's ögonskugga bitter är ju fin, Too Faced shadow insurace och...öhm, Sonya's ögonskugga birch, som jag använder till mina ögonbryn

15. Om du bara fick använda tre makeup-produkter resten av ditt liv vilka tre saker skulle du välja?
En svart mascara, en gråbrun ögonskugga(som man kan använda till ögonen, brynen och countoring) och en platt pensel(typ MAC 239)

Fyll gärna i du med! Alltid kul å läsa någons annans favoriter och sånt där :D

Fanpage

Jag har startat en fanpage på Facebook nu(jag vet, så ego är jag) så om ni gillar min blogg så borde ni gilla den sidan tycker jag :) ska försöka uppdatera den varje dag eller nått sånt ^^

Gilla HÄR(klick klick)


Eye lips face

Förra veckan hade ELF 50 % på allt i sin webshop, man är ju dum om man inte passar på att beställa då! Jag sambeställde med min bästis, så vi dela på frakten och så. Sidan var ju huuur seg som helst dagen de va halva priset, herregud, jag undrar hur många timmar vi satt och försökte hitta grejer :P Jag har ju inga pengar, så jag köpte bara lite, haha, hade jag haft pengar hade jag köpt typ allt!  xD Tror detta blev typ 130 eller nått totalt, utan frakt, rätt lagom tycker jag!



Från vänster till höger uppifrån: Nailpolish "Lilac", Shimmering facal whip "Lilac Petal", Super Glossy Lip Shine Spf 15 "Jucied Berry", "Honey Do", "Watermelon", "Goddess" och "Pink Kiss", Cream Eyeliner "Gunmetal", Eyeliner & Shadow stick "Plum/Purple", Minty Lipgloss "Miami", Studio Blush "Pink Passion" och "Tickled Pink"

Är det nått ni vill se mer av eller att jag ska recensera så får ni skriva! :D

Fyrkantig

På bdb var de folk som tyckte alla mina sminkningar va likadana, bara olika färg, så de tyckte jag skulle göra en fyrkantig sminkning, så de har jag gjort idag. Inspirationen kom från Christian Diors höstvisning 2010. De blev inte så bra som jag hoppades, jag täckte ögonbrynen och allt, men tydligen inte tillräckligt, för man ser de igenom iallafall, jag har så mörka, och jag har ingen bra concealer, men på långt håll ser man inte de iallafall(jag såg inte de så tydligt när jag sminka mig, mer än om jag gick jättenära spegeln) Jaja, hoppas ni gillar den!






Jag har använt min vanliga bas, sen lila, gul och rosa(och pyttelite orange) från 120 paletten, ruby från MUS, cakeeyeliner från MUS, pennan jag gjort brynen med heter Jazz och kommer från Sonya :)

Hanna

Minns ni Hanna? Jag har sminkat henne 3 gånger innan HÄR, HÄR och mer extrema HÄR. Vi var i skåne tillsammans då för några veckor sen när mina föräldrar var i grekland och passa huset och vovvarna, och en dag så sminkade jag henne, hon såg inte när hon blev sminkad, vi satt i soffan och kollade på trassel/tangled(min favoritfilm i hela världen <3<3) och hon blev lite rädd när jag såg så glad ut när jag sminka henne, hon trodde nog hon skulle se ut som en clown xD Men sen när hon såg sig själv i spegeln blev hon superförvånad och jätteglad! Det är sånt som gör att de är sååå roligt och sminka andra! :D Här kommer några bilder :)


Före och efter bilder, före bilden är tagen dagen efter, för jag glömde ta samma dag :P haha








Och en "hel" bild, med en liten Yoshi-rumpa med på bilden med xD (jag kunde klippt bort han, men han är så söt så han får va med :P)




4 Juli

Idag är de 4 juli, Usas nationaldag, jag fick önskning om att göra usas flagga som sminkning, så jag lägger in bilderna idag, passande va? ;) haha hinner inte skriva mer nu, ska till grönan :P



Naglarna senaste dagarna

Jag har gjort en egen nagelkategori nu, kommer nog bli mer naglar på bloggen nu, då jag blivit lite smått besatt av nagellack och att lacka mina naglar sen jag fick hem seche vite xD
Jag har lekt med mina nya plattor med, och här är är mina naglar jag haft de senaste 4 dagarna :)


Depend nr 236 och stämplad med Isadoras Pentrol Posh


HM I'm not a kiwi och stämplad med HM U must have this (kärlek på den färgen alltså)

Tutorialen på Grön-Turkos-Gul

Här är tutorialen!


Grön-turkos-gul

Var inne på kicks igår, såg Maxfactors(tror jag de va iallafall) sån där färgkollektion, och då hade de nån liknade sminkningen jag gjorde idag på en bild där, jag gjorde om den(tydligen har jag gjort en nästan likadan förra året xD) men jag blev inspirerad av den iallafall :) Kommer en tutorial på denna med, för de som vill se :)





Jag har använt min vanliga bas, sen har jag börjat med att använda 120 paletten, limegrön, ljusblå och ljusgul, och sen ovanpå de har jag lagt MAD pigmenten i Lots of love över de gröna då, UR fine över de blåa och Taxi över de gula, la även lite lite MUS aquarius i globlinjen, i ögonvrån har jag MAD Wedding, och precis under ögonbrynet har jag också lagt wedding, ovanpå de gula, så de är ljusljus gult, sen under locket har jag innifrån och ut , wedding, whisper gold, lots of love, taxi och UR fine, alla från MAD :) Fransarna är Depend nr 2 och strazzet är från Make up store "multi" och de blåturka strazzet är från ebay :)

Neulash

Mina föräldrar var i grekland förra veckan, och då handlade de Neulash i Taxfreen, 400 kr billigare än vad de kostar att handla på nätet! Jag har testat de nu i några dagar bara, tänkte att jag skulle dokumentera effekten, för jag hoppas verkligen att det fungerar! Mina ögonfransar är ju så korta så korta.

För er som inte vet vad Neulash är så är det en fransnäring som gör att man får längre, tjockare och starkare ögonfransar, man ska kunna se resultat på 30 dagar. Man stryker på det som en eyeliner varje kväll innan man går och lägger sig. Vill ni veta mer och/eller beställa det så kolla deras hemsida www.neulash.se

Här kommer då förebilder!


Som ni ser så syns de knappt, och är sjukt korta xD Så hoppas det fungerar!!


Juni Sminkningar

Jaha, så var de juli då, jag hänger inte med längre ju. Haha, jaja, här kommer alla sminkningar jag gjorde i Juni. Vilken är er favorit? :) jag tror jag gillar den turkoslila med stenar bäst! :D