De 7 dödsynderna - Frosseri

Så var det dags för näst sista dödsynden då, Frosseri. Jag tänker på godis då, och godis brukar ha starka färger :D Eller kanske inte, men vi kan ju låtsas. Det är iallafall roligare det än att jag gjort en brun sminkning och sagt att jag tänkte på att jag frossar i choklad ibland ;)


Jag måste göra något åt mitt hår, det är bara långt och jobbigt nu...För jag orkar inte göra något med de längre, orkar ju knappt borsta det, eller snarare, jag kan inte borsta det :(

Jag har använt ögonskuggor från 120 palette, på en bas av TFSI och NYX JP Milk, Sen en rosa från HOT Makeup paletten med.
Lösögonfransarna är natrual lashkit från ELF.

De 7 dödsynderna - Girighet

Nästa dödssynd jag valde att tolka var Girighet, jag förknippar girighet med guld, så jag slog till stort och gjorde massa guld! xD Och som vanligt såg det betydligt bättre ut i verkligheten.

Jag kommer inte ihåg vad jag använt, tyvärr...mitt minne är så kasst haha xD

De 7 dödsynderna - Vällust

Hej hå! Fick tyvärr inte gjort någon sminkning i måndes innan jag åkte ner, igår kom jag hem igen, är svintrött men blev liite piggare med en energidryck. Så jag gjorde 4:de dödsyndsminkningen idag :) Det blev vällust. Enligt wikipedia(som vi alla vet hur bra det är att lita på ;)) är vällustens färg blå. Så det blev blått!


Mina supertrötta ögon, och de är såå torra :(

Jag kommer inte ihåg allt jag använt, vill ni veta så hojta till så ska jag försöka komma ihåg :P

De 7 dödsynderna - Vrede

Den 3 dödsynden jag valde att tolka var Vrede, den blev inte alls som jag tänkt mig, blev ganska ful om jag får säga det själv ;) Men men, ni får se den iallafall :)
De 7 dödsynderna - Avund

Dags för andra dödsyndssminkningen, Avund blev det denna gången :) Denna blev jag faktist ganska nöjd med!

Imorgon åker jag till skåne igen, och på onsdag ska jag till gbg för utredning av min trötthet, på fredag kommer jag tillbaka igen. Jag har gjort en dödsyndsminkning till, som jag lägger upp på tisdag tror jag, ska försöka hinna göra en eller  2 imorgon innan jag åker med, så de inte blir helt tomt på bloggen! :)
De 7 dödsynderna - Högmod

Jag skrev igår att jag planerat göra ett sminktema nu, de 7 dödsynderna, här kommer min tolkning på Högmod.

Jag har en såkallad dålig sminkdag idag, mitt högra öga fick jag typ franslim i, så de rann massor, och ja, lösfransarna ville inte sammarbeta alls med mig idag :( Sen skulle jag filma med, jag tror inte filmen blev så bra :P Får se om jag lägger upp den. Sen är de nått skumt med min kamerablixt med, bilderna blir mkt ljusare :P jag orkade inte ändra i photoshop, men ni ser kanske på helbilderna, de visar mer rätta färgerna.

Jag har använt
Ansikte
MUS Liquid foundation Cream

Ögon
TFSI
NYX JP Milk
Dessa färger ur 120 paletten

MUS cake eyeliner Black
Mascara
Lösögonfransar från Kkcenterhk
Sonya Birch(bryn)

Kinder
Vit från 120
rosa, röd blanding från 120
Sonya Barley There

Läppar
MUS Gloss lips Flash
Nya lösfrallor!

Ni vet väl att jag är besatt av lösögonfransar va? Så när kkcenterhk(länk! kolla sidan, de har massor med lösönfransar :D) kontaktade mig och frågade om jag ville testa deras lösögonfransar, så tackade jag ju såklart inte nej! Idag fick jag de :D Har bara hunnit testa lite snabbt av storpacket, men de ser faktist väldigt naturliga ut för att inte vara äkta hår, och jag har aldrig sett ett storpack(alltså 10 pack) som inte ser superplastiga ut, förutom dessa då! :) Kommer testa de mer i mina sminkningar såklart ;)

Funderar även på att göra ett sminktema nu, de 7 dödssynderna, har redan börjat fundera hur jag ska göra de, vad tror ni om de? :)


Nytt år!

Hej! Nu har jag kommit hem från skåne, så nu kan jag förhoppningsvis börja blogga lite mer normalt igen. Har börjat gå på riktig utredning för min trötthet och värk nu med. Jag har tyvärr inget nytt smink att visa, sminkade mig på nyår men de var sååå dåligt ljus så det blev inga bra bilder, så därför lägger jag upp en bildbomb av mina sminkningar från förra året :)