Frozen Daiquiri

Hej! Jag är fortfarande sjuk, var hos doktorn igår och jag har tydligen njurbäckeninflammation, andra gången jag har det, första gången blev jag inlagd för jag var "nära" och dö. Nu var det inte så allvarligt....Kände för att leka lite med smink nu på kvällen, testade att använda rouget jag köpte förra veckan som ögonskugga, den är så fin :D





Jag har använt(allt från MUS om inget annat anges)
HTL Platina
Too Faced Boy toy
Blush Frozen Daiquiri
E/D Latin
E/D Sassy
Vit kajal HM
Cake eyeliner Black
Sonya Hologram
Maybelline Mascara

Jag har inte fyllt i brynen på bilden :P

Sight

Hejhopp! Lekte med smink idag, med de nya skuggorna såklart!







Jag har använt(Allt från MUS om inget annat anges)
HTL Platina
E/D Sight
E/D Sassy
M/S BrownSugar
Cake eyeliner Black
Mascara Maybelline
Sonya Barley There

rosa blå

Hej igen! Gjorde en sminkning med sassy nyss, den är så fin!








Började med en bas av hightechligheter, över hela locket upp till ögonvrån, sen ungefär halva yttre ögonvrån och upp i globlinjen la jag svart kajal och suddade ut. E/D Sassy la jag längt in i ögonvrån ungefär till mitten, då tog jag E/D Cool och la hela mitten av locket. Då kom jag in på den svarta basen så jag fortsatte med Sassy resten av locket och upp i globlinjen, de blev en blålila jättefin färg! Sen tog jag M/S Brown sugar som highlighter. Sassy under hela ögat med. Cake eyeliner som eyeliner. Macara från Maybelline och lösögonfransar 116 från Ardell. Sen fyllde jag i brynen med Sonya Barley There. Allt är från MUS om inget annat anges.

På kinderna har jag frozen daiquiri

:)

Nytt smink!

Hej! Sorry igen, är sjuk fortfarande, har haft feber i 2 veckor snart nu :S Men jag ska jobba på måndag iallfall, får se hur det går...Var och handlade nytt smink idag, fick ju lön <3 fick 4000 mer än jag trodde :D Jag storhandlade(ja de är storhandla för mig iallafall) på Make up store!



E/D Sassy, så sjukt fin! Jag älskar den redan!


E/D Sight, superfin med! Var rädd att den skulle vara exakt som aquarius, men denna är mkt blåare :)


E/D Latin


Blush Frozen Daiquri, första rouget jag köper från MUS



Sen handlade jag även lösfrallor från Ardell, nr 116 <3

Sjuk

Hej! Jag är ledsen att de är såå dålig uppdatering, jag var sjuk i influensa(Eller nått sånt) hela förra veckan och är fortfarande inte frisk, var hos doktorn imorse och hon påstod att jag var förkyld och hade stukat foten(foten har kommit gradvis och inte bara pang bom) och hela förra veckan var jag inte alls snuvig(idag är jag det dock) Ville ha ett intyg från henne att jag faktist var sjuk för hon sa åt mig att stanna hemma och knapra tabletter tills jag blev frisk men de kunde hon inte alls skriva, så nu måste jag till vårdcentralen om 45 min, kul kul...-.-

Iallafall, i lördes var jag trött på att bara ligga hemma hela dagarna så jag trotsade febern och gick på bio, vi bor ju inet så långt från rigoletto som tur är! Och jag sminkade mig, har saknat att inte sminka mig för jag inte orkat, men äntligen! Det blev en färgglad sminkning:D









Med blixt


Tråkig

Hej! Är fortfarande sjuk, så inget nytt smink inte, gjorde denna sminkningen förra veckan tror jag med den blev så tråkig så jag visade inte den, men eftersom det är seg uppdatering så får ni se den idag istället ;)


Igår

Hej, här kommer sminket jag hade igår. Har tyvärr blivit sjuk igen så har legat helt däckad i sängen hela dagen. Jag förstår mig inte på mitt immunförsvar...







Alla bilder är utan blixt

Corpse bride

Hej! Lääänge sen jag bloggade, har haft fullt upp, har jobbat alla dagar denna veckan, imorgon är jag ledig tack och lov!

Vi hade inflyttningsfest förra lördagen, med Tim burton tema. Och jag var Emily från corpse bride :P
Jag var grymt stressad när jag sminkade mig, därför blev jag bara blå till halsen typ..fransarna blev inte bra :( Men ögonbrynen blev jag jättenöjd med!





Eld

Hej! Fått feber idag igen, eller det känns som det iallafall. Så, det blev ingen ny sminkning, ni får en gammal, från i sommras när jag gjorde eldtema :) har inte så bra bilder men dessa duger nog!



första är då utan eyeliner, å den andra med eyeliner å sista är med blixt

Alla färger är från Hot Makeup paletten :)

Ny version av regnbåge

Hej! Kommer ni ihåg regnbågssminkningen jag visade er förra veckan? Jag gjorde en ny version av den idag, mycket bättre! Men den kan ändå bli bättre :)






Till vänster gammal och till höger ny

Vilken gillar ni mest?

Jag är inte död

Nej, jag har inte dött, har bara inte haft tid eller ork att sminka mig på länge, varit sjuk å varit i skåne å varit lite sjuk till. Nu ikväll fick jag inspiration av att titta på petriludes senaste video som ni ser HÄR så jag gjorde en liknande :)





Hade inte alls samma produkter som han så jag improviserade bara :D Det är mer guldigt på locket, men blixten fick det att se gult ut :(