Tutorialen på förra sminkningen

Här är tutorialen, ljudet stängdes av pga copyright :P, nåja, ni får lyssna på er egen musik :P


Kommentarer

Postat av: Elina

Alltså hur har du lärt dig? Jag vill ju också kunna! Vill ha massor av färg och testa allt, kunna allt! Jag lärde mig precis 1000000000 nya saker genom att kolla den där videon! Sjukt duktig du är! Hur mycket kostar en sån där palett med så många skuggor? :)

2011-10-26 20:54:34
URL: http://marklar.blogg.se/
Postat av: Gabbe

hej =)

har du nångång drömt om att vara modell?

bara för en dag? eller kanske som din karriär?

jag har haft en tävling då jag gav folk möjlighet att bli model för en dag. man vinner en gratis fotografering och mer tdetaljer om foton och så är inte bästemt =)

tävlingen är avslutad, men om du är intresserad så säg till så skriver jag ner alla namn som vill ha igång den tävlingen igen så kan jag maila Beata (fotografen) igen och visa att det finns folk som tycker det verkar vara en fantadtisk möjlighet ^^Vill du bli fotad? kanske en speciell fotografering?

vänskaps fotografering me din polare? syskon foton? par foton? ensama foton? Och trivs inte du framför kameran, ge någon kär möjligheten som en pressent =D?Några ideer =)? Det enda är att du måste ha möjlighet att ta dig till stockholmsområdet!Skriv bara en kommentar hos mig! Kramar!! =)

2011-10-26 22:15:05
URL: http://gabbesketch.blogg.se/
Postat av: Tobias Martinsson - PhotoFrame

Snyggt! :D Roligt med sådana videos:DAllt bra med dig?/Tobias

2011-10-27 21:43:37
URL: http://photoframe.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback