Tutorialen på Glitter

Här kommer då tutorialen, fick klippa väääldigt mkt i den, då den va i en halvtimme typ från början, å fick vara max en kvart, så de blir lite mkt klipp i slutet xD haha men men, ni fattar nog iallafall :) Kommer text på den snart, ska bara lägga in de :)
Kommentarer

Postat av: c

Vad e det för låt? =)

2011-05-30 00:16:48
Postat av: Anonym

HEJ!

du är enormt duktig på det du gör! jag älskar också att göra massa roliga skuggor, men jag har ett problem. jag har ganska fet hy, så när jag har stått och gjort jättefina skuggor så håller dom kanske bara i en timme och då är det inte roligt att göra det om det bara blir ett sträck i ögonvecket. Vet du någon bra eyeprimer som håller allt på plats så man kan vara fin hela dagen? Tack! kram

2011-06-05 21:43:58
Postat av: Matilda/Sminklådan

Svar till anonym: Hej!! Jag har ju vääldigt torrhy, så jag har ju inte det problemet, men jag använder en primer iallafall, jag brukar använda Too Faced Shadow Insurance, den man ser i filmen i början :) Den funkar på mig iallafall, sen finns det Urban decay primer portion med, som oxå ska vara superbra! Jag har tyvärr inte testat den, vet itne vart man kan köpa den heller, men TFSI går å köpa på åhlsens där de säljer too faced :)

2011-06-05 21:50:33
URL: http://sminkladan.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback